Тя иска да каже, че последните две изпитания за неприкосновеност бяха специално предназначени за конкретни участници. Първото включваше стоене колкото се може по-дълго върху дървена греда. Съвсем случайно, въпросната Нели десет години е тренирала спортна гимнастика. Второто изпитание изискваше най-вече физическа сила, а Ахмед, другият финалист, е фитнес инструктор и културист ...
Не знам, може и да са го нагласили, на мен не ми пука вече. Проблемите на нашия вариант на Survivor са няколко. Първо, опитва се да е конкуренция на ББ, което е глупаво; оригиналният формат на това предаване винаги е бил седмичен, затова и всекидневните излъчвания много бързо ми омръзнаха. В американската версия винаги нещо се случва; у нас, може да гледаш един час как двама души вечерят - няма база за сравнение (е, освен ако не искаш аудиторията на ББ, разбира се ...)
Второ, и по-важно, екипът и Слави Трифонов отново използват едно шоу предаване, за да изтъкнат колко сме велики българите, как трябва да се доказваме пред света и т.н. Съжалявам, ама този показен патриотизъм само ме навежда до спомени за "Бай Ганю в банята" - изпъчил се там един рунтав индивид, бие се в гърдите и крещи "Булгар, булгар!!!"
This signature is not yet rated