Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Dec 30, 2006 10:59 pm

Image

Напомням, нали. Хората вече не издържат. Още 2 месеца.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Dec 30, 2006 11:44 pm

Хмпф, не пишеше ли някъде "есен 2007"..............
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Dec 31, 2006 12:35 am

Сус бре! :shock:
300 will be unleashed in theaters on March 9th 2007
and not a moment too soon! :twisted:

P.S.: Американското изписване на датата, разбира се е "03.09.07", което вероятно е довело до фаталното недоразумение.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Dec 31, 2006 12:54 am

Да, това ще да е проблемът :oops:
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Dec 31, 2006 10:47 am

И азт ва им разпраях, ма не вярват. А филмът ще е тъп :P И кичозен :lol: Много :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Dec 31, 2006 4:33 pm

Амин! :D

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Jan 01, 2007 5:12 pm

Roland wrote:А филмът ще е тъп :P И кичозен :lol: Много :mrgreen:
Тъй ще е. И ще се гледа.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jan 02, 2007 3:52 pm

Около цялата тази дискусия, взе че си дръпнах оригиналния комикс, за да видя за какво все пак става дума. Общо взето, не смятам че стилът на рисуване беше нещо изключително, макар че познанията ми по комикси не са особено големи. Вярно, има насилие и т.н. но нещо цялата идея на комикса (или графичния роман, който знае повече да ме поправи) не успя да ме развълнува особено. Честно казано, трейлърите на 300 изглеждат по-впечатляващо от чисто визуална гледна точка (ако и да са по-кичозни).

Колкото до историята - ами хм, имаше някакви добри идеи, главно относно Леонидас (или Леонид, не си спомням как се пренасяха на български гръцките имена). Само че идеята ми се стори доста недоразвита, така че излиза малко като ни рак, ни риба - хем с претенции за нещо сериозно, хем доста претупано. Колкото до филма, ясно е че не могат да се правят изводи само по трейлърите, но ми се стори, че доста ще се преиграва с цялата история. В крайна сметка, това си е поп култура и нищо повече, и според мен вниманието, което се дава на комикса и филма е донякъде незаслужено.
This signature is not yet rated

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jan 02, 2007 4:04 pm

Ми глей ся, Франк Милър нито е добър художник, нито добър автор. Докарал е некъв мъгляв куулнес в Син Сити, който после е добре доразвит във филма, главно щото са му орязани половината реплики, които иначе само досаждат, ама... като цяло е ВАСТЛИ оувъррейтед.
And you can't dance with a devil on your back...

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jan 02, 2007 4:17 pm

Мда, абе личи ми че не съм много в час с комиксите, аз известно време го бърках с Алън Мур (V for Vendetta, among others). Така или иначе, явно мнението ми не е съвсем без основание. Но в крайна сметка и до тази история трябваше да се стигне рано или късно, някак си бъка от драматичен героизъм, просто се чудя колко малко са опитите за подобна екранизация досега. Май има само един филм от 1962 г., The 300 Spartans, който явно е вдъхновил Франк Милър. Май по-скоро ще потърся този филм, кой знае, може да се окаже добър.
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jan 02, 2007 8:58 pm

За Morgana, CruelGoblin и хората които изявиха интерес към "стряскащите филми" - намерих ви още един без нито капка хемоглобин, но ме държа в напрежение 2 часа и това че не е кой знае колко добър. Но е доста як, и е европейски - Darkness, реж. Jaume Balagueró и също Nos miran, ама на тоя не му се загледах в режисьора. Но главният герой е як испански актьор - Carmelo Gómez.

И продължавам да се рова из паметта (?) си! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Tue Jan 02, 2007 9:21 pm

мерси BaYa, ако ми остане време ще им хвърля едно око... че може и две :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 02, 2007 9:29 pm

хех кат чуя Гомес и се сещам за семейство Адамс ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jan 02, 2007 9:34 pm

Оу иессс! Другата ми голяма любов, след Р. Хауър - Раул Джулиа! Прекрасен! (лека му пръст)!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Jan 02, 2007 11:02 pm

Koepp Keeps Indiana Jones Alive
Screenwriter David Koepp (Spider-Man, Jurassic Park, War of the Worlds) has succeeded in pulling off what several other top screenwriters had failed at: provide an Indiana Jones sequel that would satisfy the three principals -- George Lucas, Steven Spielberg, and Harrison Ford. The three confirmed on Monday that they plan to begin filming Koepp's script -- a title was not disclosed -- for the fourth Indiana Jones film in June, with a May 2008 target for worldwide release. The last Indiana Jones move, Indiana Jones and the Last Crusade, was released by Paramount in 1989. Spielberg told reporters, "We feel that the script was well worth the wait. We hope it delivers everything you'd expect from our history with Indiana Jones. ... George, Harrison and I are all very excited."

It was 'bout frickin' time! :evil:
:shark:
Feel the summer!