Май има някакъв проблем във форума...

Пишете за оплаквания, въпроси и/или предложения по форума. Или недейте...

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Dec 08, 2007 11:28 am

Бахти кавай снежните човечета!!!! :monkey: :yay: :panda: :ghostche:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Dec 08, 2007 11:42 am

Подло ги тафих от един инвижън проборд :mrgreen:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Dec 08, 2007 5:14 pm

Смайлитата имат шапчици. :shock: Коледни. :mrgreen:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Dec 10, 2007 1:06 pm

Много са готини, смайлитата с коледни шапчици!!! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Dec 10, 2007 1:10 pm

Аз продължавам да се мъча с форума обаче. Добре че почнах да си копирам постовете преди да ги пускам. :mrgreen:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Dec 18, 2007 3:24 pm

От време на време (но всъщност вече доста пъти ми се случва) форумът показва, че има нови постове, но не показва кои са. Примерно, във форум разни има нови постове и последното мнение е мое. Когато отида там обаче се оказва, че новият пост е отговор на Валери след моя пост. Не че е голям проблем, но да си кажа.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Dec 18, 2007 3:28 pm

Определено има нещо сбъркано в цялата работа. И на мен не ми показва новите постове и ми дава грешка всеки път като постна. :shock:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Dec 18, 2007 5:47 pm

А вече и темата за добрите новини се скри някак...
Ок, появи се като я намерих през профила си и постнах в нея.
I don't wanna die

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Dec 18, 2007 6:04 pm

Обаче днес форума наистина беше много зле за няколко часа . :cry: Добре че Жоро се намеси. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Dec 18, 2007 6:27 pm

Morwen wrote:От време на време (но всъщност вече доста пъти ми се случва) форумът показва, че има нови постове, но не показва кои са. Примерно, във форум разни има нови постове и последното мнение е мое. Когато отида там обаче се оказва, че новият пост е отговор на Валери след моя пост. Не че е голям проблем, но да си кажа.
Това го има отдавна. Това е част от проблема с бялата страница след изпращане на ново мнение - двете са един и същ проблем, поне според мен. Въпросът е в това, че когато изпратиш нещо към форума, приложенийцето там трябва да направи няколко неща - да сложи мнението ти в базата, да го свърже с темата, да обнови индекса на темата, да обнови индекса на подфорума, да обнови индекса на форума, да обнови твоя профил (броя мнения примерно), да провери кой се е абонирал за информация по пощата за нови мнения в тази тема, да изпрати всичката поща...

И май всичко това се прави наведнъж, така че понякога обработката отнема повече време и виждаме някакви частични резултати. Това да има някаква нотификация за нова тема, но в индекса на форума още да не пише името на последния, който е писал нещо, е точно такава ситуация.

В крайна сметка почти всички проблеми, които са били обсъждани тук в последните месеци, се свеждат само до това; изключения са май само някои от случаите на "Internal server error" и странното скимтене на някои съфорумци за бутон "edit" с чувство за хумор, който иска да си играе на "тука има, тука нема" :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Dec 18, 2007 6:39 pm

При цялото ми невежество на тема интернет ми се струва, че единствената възможност копчето за едит да изчезва е Преводачът да не се е логнал и тогава наистина няма как да има функция "едит" на постовете му. Но ако е логнат и копчето "едит" го е хванала липсата, това е загадка, достойна за Тайната на "Мария Селеста" или случая Кроатоа (или Кроатон?) :mrgreen:

Някакъв специфичен бъг в неговия компютър, може би? Ама много специфичен. Направо за него създаден. :P

Ксел, иди виж компютъра на комшуто най-сетне :mrgreen:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Dec 18, 2007 6:51 pm

И на мене ми е изчезвало оказаха се тези два случая:
1. По някакъв начин ме беше out-log -нало без да съм искал и трябваше да се логвам пак.
2. Някой друг вече беше постнал обаче докато се зареди при мен и минава време.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Dec 19, 2007 12:54 am

А това, че ме логаутва на случаен принцип също е истина...
Обаче преводачът го казва това като поства. Валери, да не би да гледаш за копчето след като вече си натиснал бутона за ново мнение и ти се е отворил прозорецът?
I don't wanna die

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Dec 20, 2007 3:17 am

Току-що ми се случи някакъв нов странен бъг: при отварянето на форума не бях логната (по принцип съм дала да ме помни), и не виждах новите постове - това последното ок, но когато се логнах, пак не ми показваше новите постове, въпреки че имаше такива, което вече беше странното :roll:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Dec 20, 2007 4:47 am

Ghibli wrote:Току-що ми се случи някакъв нов странен бъг: при отварянето на форума не бях логната (по принцип съм дала да ме помни), и не виждах новите постове - това последното ок, но когато се логнах, пак не ми показваше новите постове, въпреки че имаше такива, което вече беше странното :roll:
Абсолютно същото и при мен и то 2 пъти тази седмица и поне няколко пъти досега през годината. Все едно не ги брои за нови, след като веднъж си влязъл във форума, нищо че не си логнат...