Moderator: Moridin
Това го има отдавна. Това е част от проблема с бялата страница след изпращане на ново мнение - двете са един и същ проблем, поне според мен. Въпросът е в това, че когато изпратиш нещо към форума, приложенийцето там трябва да направи няколко неща - да сложи мнението ти в базата, да го свърже с темата, да обнови индекса на темата, да обнови индекса на подфорума, да обнови индекса на форума, да обнови твоя профил (броя мнения примерно), да провери кой се е абонирал за информация по пощата за нови мнения в тази тема, да изпрати всичката поща...Morwen wrote:От време на време (но всъщност вече доста пъти ми се случва) форумът показва, че има нови постове, но не показва кои са. Примерно, във форум разни има нови постове и последното мнение е мое. Когато отида там обаче се оказва, че новият пост е отговор на Валери след моя пост. Не че е голям проблем, но да си кажа.
Абсолютно същото и при мен и то 2 пъти тази седмица и поне няколко пъти досега през годината. Все едно не ги брои за нови, след като веднъж си влязъл във форума, нищо че не си логнат...Ghibli wrote:Току-що ми се случи някакъв нов странен бъг: при отварянето на форума не бях логната (по принцип съм дала да ме помни), и не виждах новите постове - това последното ок, но когато се логнах, пак не ми показваше новите постове, въпреки че имаше такива, което вече беше странното
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest