Играно напоследък
Moderator: AlDim
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
- Spoiler: show
- RRSunknown
- Elder God
Oddworld - Stranger's Wrath - взех че я врътнах, след като са били така добри да я портнат за PC. Портът е добър. Единствената ми забележка към него е, че във first person y ординатата на мишката е обърната, както е в конзолите, но се свиква. Играта е готина, зарибителна и тва е общо взето. Главният персонаж ми беше малко wtf тва как ходи без да пада, ама карай да върви.
7/10
Limbo - Прилична стилна графика, тежка скандинавска атмосфера и перфектни като трудност и оригиналност пъзели. Това са плюсовете. Минусите натежават за мен - тотална липса на история(т.е. като някакъв art house ли трябва да се разглежда), обидно кратка, тромаво управление(super meat boy много разглезва)
Смятам, че това е най-overrrate-натата игра за годината. Все пак е добра и чакам следващото от пичовете.
7/10
7/10
Limbo - Прилична стилна графика, тежка скандинавска атмосфера и перфектни като трудност и оригиналност пъзели. Това са плюсовете. Минусите натежават за мен - тотална липса на история(т.е. като някакъв art house ли трябва да се разглежда), обидно кратка, тромаво управление(super meat boy много разглезва)
Смятам, че това е най-overrrate-натата игра за годината. Все пак е добра и чакам следващото от пичовете.
7/10
There are no rules! I'm gonna get you!
- RRSunknown
- Elder God
движейки мишката нагоре камерата се движи надолу и обратно, както при джойстиците. Имаше опция в настройките за това(то си има във почти всяка игра), но тя променя само 3rd person-а. 1st person-а е локнат. Нищо фатално, играта не е толкова динамична, че да изисква бързо прицелване
Може, не съм играл на конзолни шутъри от ps2 насам. Тогава да използваме политически коректния термин джойстик за прицелване на изтребител.Muad_Dib wrote:Ако говориш за конзолни такива си в доста голяма грешка, почти всяка себеуважаваща се съвременна игра не е така.както при джойстиците

Martix wrote:Limbo - Прилична стилна графика, тежка скандинавска атмосфера и перфектни като трудност и оригиналност пъзели. Това са плюсовете. Минусите натежават за мен - тотална липса на история(т.е. като някакъв art house ли трябва да се разглежда), обидно кратка, тромаво управление(super meat boy много разглезва)
7/10

Аз викам хората направо да спрат да експериментират с уникални концепции и да си карат с винаги работещото "голямото зло отново се опитва да умищожи света, но храбрият герой ще го спре на всяка цена!", а? Цялата история, която е нужна за Limbo, е името на играта.
Но айде, щом и визията е "прилична", значи не е за изхвърляне...

п.п. Тежка "скандинавска" атмосфера? Please expand, sir.
Последните скандинавски филми, които си причиних или гледах, напр. Let The Right One In, The Girl With The Dragon Tatoo, Troll Hunter, Dog Soldiers бяха все едни бавни и драматични, действието задължително се развива в или близо до заснежена гора. С една дума - студени. Та това имах предвид под тежка скандинавска атмосфера. Като я играх си викам това ако не е правено във Финландия или Швеция пък на. Тя се оказа датска, близо бях.
На PC играя, да, това не е причина управлението да е по-кофти.
Играта е много хубава, но на IGF е пълно с много хубави игри. Кофти ми е за другите, които не получават толкова внимание.
пп. А тези светлинки, които се събираха за какво бяха. Не успях да ги събера всичките и може да съм пропуснал нещо голямо

Визията е стилна и да, не е за изхвърляне. В никакъв случай обаче не е някакъв неземно добър арт. Нито е трудна за постигане, нито е толкова богата.Но айде, щом и визията е "прилична", значи не е за изхвърляне... Laughing
На PC играя, да, това не е причина управлението да е по-кофти.
Играта е много хубава, но на IGF е пълно с много хубави игри. Кофти ми е за другите, които не получават толкова внимание.
пп. А тези светлинки, които се събираха за какво бяха. Не успях да ги събера всичките и може да съм пропуснал нещо голямо