One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Apr 30, 2014 6:35 pm

Е, чак нищо ;) Беше обинтован от главата до петите според моите спомени, но не твърдя, че паметта ми е точна :)

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Wed Apr 30, 2014 6:56 pm

Чаптър тази седмица?

SatanicSlayer
Merchant

Post by SatanicSlayer » Wed Apr 30, 2014 8:22 pm

По спомени се появи с някакъв бастун и бинтован.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Apr 30, 2014 11:54 pm

Пел го дадоха как напуска пустинната колибка на някъв доктор и после седеше и си гледаше надгробния камък. И мен ме издразни, че оцеля, ама мен като цяло цялата нация на Алабаста ми лази по нервите, та не бих имала против да изчезнат всичките. Виви е от малкото неприятни ми персонажи в тва аниме, най-вероятно заради гласа й. Сеюто й врещи ужасно и понеже Виви изкара няколко десетки епизода комуникирайки изцяло с притеснено врещене, положението беше тежко. Да не говорим колко пъти се спъна и падна докато тичаше в стандартния ОП маратон. Женски персонажи, които се спъват и падат заслужават бавна и мъчителна смърт as far as I'm concerned.

ОП-а с Робин верно спойли безобразно. Не знам с кой акъл изобщо са го правили.

След Алабаста следват един гъзилиард филър епизода в няколко филър арки. алшу, съветвам те да не си губиш времето с тях, а смело да скачаш на Джая и Скайпия, с които се забавлявам безмерно на 4то вече гледане.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

alshu
Elder God

Post by alshu » Thu May 01, 2014 8:44 pm

Пел го дадоха как напуска пустинната колибка на някъв доктор и после седеше и си гледаше надгробния камък.
И това се случва в 130-ти епизод, който не бях гледал вчера... В 129-ти си е MIA.
С вашия peer pressure ме накарахте да си преиначавам спомените :lol: :lol: :lol: .

До 139.
AO is everything but original... :lol: [/i]
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:

“Just try that mixture once, Captain Duncan.”

He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:

“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”

SatanicSlayer
Merchant

Post by SatanicSlayer » Thu May 01, 2014 8:59 pm

Аз пък ти препоръчвам да гледаш и филърите, които са си забавни и има интересни неща в тях. Освен това, така няма бързо да настигнеш сериите, които текат в момента и да се нервираш, чакайки като пълен мазохист всяка седмица за новия епизод.

alshu
Elder God

Post by alshu » Thu May 01, 2014 11:24 pm

Пък аз си ги гледам от мания за комплетизъм. :lol:
(Да дропвам често, но като се навия гледам всичко.)
До сега не съм попаднал на AO от OP, което да ме зарадва.
Това с шарените мъгли донякъде звучи обещаващо...почна с някаква версия на "Мария Селесте" :lol: .
Предполагам sci-fi история отпаднала от друг проект и retool-ната за OP.
Да видим, как ще се развие.
и да се нервираш, чакайки като пълен мазохист всяка седмица за новия епизод.
С настоящата ми скорост, ще ми трябват месеци докато се докарам до това.
Пък и тепърва ще търся начини как да се снабдя със сериите 500-642...CR не е опция, защото нямам интернет у нас.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri May 02, 2014 5:19 am

CR не може да се ползва в България доколкото разбрах от Клеймора, който се опита да ползва моите гест пас-ове. :cry:

Иначе в момента на CR са качени епизоди 1-230 и от 619-ти нататък. С всеки ъпдейт на нов епизод, качват и по 20-ина от старите та след няколко месеца би трябвало да е налично цялото аниме. Аз преди го стриймвах от друг уебсайт, нелегално. Иначе, алшу, ако става дума за даунлоуд, все някой от народа тук би могъл да ти даде епизодите, които ти трябват. То някои хора може даже да ги имат вече свалени и складирани. Аз ако си бях в Бг обезателно щях да ти ги дам, щото е УЖАСНО ВАЖНО ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА БЪДЕ ЗАРИБЕН ПО ОП И ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЗА ПОСТИГАНЕТО НА ТАЯ ЦЕЛ. И мисля, че всички пишещи тук сме на тоя акъл, щото сме като некви сектанти с тва аниме... И ми се струва, че ти почваш да разбираш що сме на тва дередже. :lol:

Аз тея дни съм супер заета и гледам по епизод на ден. Би трябвало нашите скоро да почнат с мариза из Скайпия.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Fri May 02, 2014 8:35 am

Що бе, аз си влизам без проблем в Крънчито - един младеж се опитва да ме накара да се откажа да пиратствам, та исках да видя дали е всичко тотално безплатно както той се опитва да ме убеди :)
А Алшу има супер много да гледа докато стигне до епизод 500 :) Когато стане, ще се намери начин :) Ти държиш на определена група ли? Щото Кайзоку Събс са назад доста, аз тегля на Yibis рилийсите.

SatanicSlayer
Merchant

Post by SatanicSlayer » Fri May 02, 2014 1:20 pm

Иначе, алшу, ако става дума за даунлоуд, все някой от народа тук би могъл да ти даде епизодите, които ти трябват. То някои хора може даже да ги имат вече свалени и складирани.
Мииии мога да ги дам във вид... за гледане на Нинтендо ДС. Конвертирал съм всички серии до 550...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 02, 2014 1:43 pm

Аз си ги зяпам на http://www.animeram.eu/, че нямам намерение да си тъпча харда с това, пък и така и така ги знам наизуст и не ми трябва конкретен толкова съб и качество. Ама като за първо гледане няма лошо качествени...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

SatanicSlayer
Merchant

Post by SatanicSlayer » Fri May 02, 2014 2:04 pm

То ако става дума за това аз ги гледам от тук http://www1.watchop.com/

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 02, 2014 7:54 pm

Сборка кретенски физиономии сигурно и спойлери :D
https://www.youtube.com/watch?v=OLHD7hhrs24
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

alshu
Elder God

Post by alshu » Fri May 02, 2014 9:00 pm

Бе аз ще се оправя, когато стигна до тази точка. Просто исках да кажа, че още много вода има да тече.

SolidJade
Farmer

Post by SolidJade » Fri May 02, 2014 10:29 pm

Доста дълго време се чудех какво всички фенки на One Piece припадат по тоя Trafalgar Law, а сега като стигнах до тия епизоди - ами озвучавал го е Kamiya Hiroshi, ясно защо. Като цяло сею каста на OP е много силен, ама.. абе друго си е да те озвучава Kamiya Hiroshi.

Иначе pre-fishman island арката (тази с архипелага) е най-добрата, която съм виждала досега след Алабаста (мда, противно на всички останали на мен ми хареса), а съм още на 401-ви епизод.
I'm not in danger. I AM the danger.