Random stuffec
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Не е точно така защото за теб критерия е само цената доакто други клиенти ценят бързата доставка и сигурноста с гаранцията като критерии.
Страшно много хора биха дали 20 лева повече за да не чакат 2 седмици и да им е сигурна доставката.
Иначе по -моята логика (ebay >>> всичко), за какъв чеп ми е zavii като мога да си намеря god of war 3 за 15 лева от ebay.
Страшно много хора биха дали 20 лева повече за да не чакат 2 седмици и да им е сигурна доставката.
Иначе по -моята логика (ebay >>> всичко), за какъв чеп ми е zavii като мога да си намеря god of war 3 за 15 лева от ebay.
Който иска да си купува чисто нови ритейл игри >> Зави. Чака се точно 1 седмица. Доставката е точно 0 лева. Не знам кои ще са тия хора, дето биха дали, като в конкретния случай 77 лева повече, за да получат игрите 5-6 дни по-рано. Ти явно познаваш големи баровци. Аз да си призная предпочитам да спестя пари, с които да си взема нещо друго, а не е като да имам нисък стандарт и да драпам за всяко левче. Да не говорим, че ми доставя удоволствие, като не си дам парите на бг измекярите.RRSunknown wrote:Не е точно така защото за теб критерия е само цената доакто други клиенти ценят бързата доставка и сигурноста с гаранцията като критерии.
- RRSunknown
- Elder God
RRS в тоя ред на мисли понеже така и така тук настан злия офтопик - моля те ми прати на лично един сайт за предплатени ваучери, който ми беше дал преди време за xbox liuve points ако не ти е проблем и още го имаш.
ЕДИТ: Спешно ми е и ще съм ти благодарен, не пускам лично, че понякога аз лично не ги виждам.
ЕДИТ: Спешно ми е и ще съм ти благодарен, не пускам лично, че понякога аз лично не ги виждам.
Гледал съм уоктру, аз там видях всъщност че е задължително да си го взема. Иначе да, ще потърся ГОГ версия защото следвах съветите от линка на Амикае, стигнах до втора стъпка и като резултат ми изкарва някакъв ерър и играта не тръгва.armageddon wrote:@claymore, не звучи като да имаш проблем с инсталацията, по скоро си засякъл някъф бъг или нещо друго (бих проверил из някое walktrough дали си пропуснал някой резултат от конкретните действия, които описваш, щото не помня точно кво е трябваше да се случи с очото). Но в случай че имаш съмния, си потърси версията от gog, има я из торентите.

- beliefcontrol
- Paragon
И аз си инсталирах замундската версия с модовете, засега върви, само дето ме изхвърля в уиндоуса чат-пат, но точно след ауто-сейвове, така че това не е голяма болка.beliefcontrol wrote:Ъм, версията от замунда си работи перфектно с всичките пачове и модове от линка на Амикае.
Моята инсталация е точно от там, модната 1:1.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- RRSunknown
- Elder God
- beliefcontrol
- Paragon
А, това защо?Claymore47_Fen wrote:вече никоя версия не може да се инсталира на този компютър
Все си мисля, че PST е с доста проста инсталация и деинсталирането по обратния път би трябвало да оправи нещата.
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God