Random stuffec

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 27, 2011 5:00 pm

Не е точно така защото за теб критерия е само цената доакто други клиенти ценят бързата доставка и сигурноста с гаранцията като критерии.

Страшно много хора биха дали 20 лева повече за да не чакат 2 седмици и да им е сигурна доставката.

Иначе по -моята логика (ebay >>> всичко), за какъв чеп ми е zavii като мога да си намеря god of war 3 за 15 лева от ebay.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Jun 27, 2011 5:10 pm

RRSunknown wrote:Не е точно така защото за теб критерия е само цената доакто други клиенти ценят бързата доставка и сигурноста с гаранцията като критерии.

Страшно много хора биха дали 20 лева повече за да не чакат 2 седмици и да им е сигурна доставката.

Иначе по -моята логика (ebay >>> всичко), за какъв чеп ми е zavii като мога да си намеря god of war 3 за 15 лева от ebay.
Който иска да си купува чисто нови ритейл игри >> Зави. Чака се точно 1 седмица. Доставката е точно 0 лева. Не знам кои ще са тия хора, дето биха дали, като в конкретния случай 77 лева повече, за да получат игрите 5-6 дни по-рано. Ти явно познаваш големи баровци. Аз да си призная предпочитам да спестя пари, с които да си взема нещо друго, а не е като да имам нисък стандарт и да драпам за всяко левче. Да не говорим, че ми доставя удоволствие, като не си дам парите на бг измекярите.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 27, 2011 5:41 pm

Не говорим за Конкретния случай а по принцип. Аз не бих дал и един лев повече но такива хора има.
Има го българския бай ганьо манталитет - да не вярваш на сайтове от вужбина защото могат да те излъжат.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 27, 2011 6:29 pm

RRS в тоя ред на мисли понеже така и така тук настан злия офтопик - моля те ми прати на лично един сайт за предплатени ваучери, който ми беше дал преди време за xbox liuve points ако не ти е проблем и още го имаш.

ЕДИТ: Спешно ми е и ще съм ти благодарен, не пускам лично, че понякога аз лично не ги виждам.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Jun 27, 2011 8:50 pm

armageddon wrote:@claymore, не звучи като да имаш проблем с инсталацията, по скоро си засякъл някъф бъг или нещо друго (бих проверил из някое walktrough дали си пропуснал някой резултат от конкретните действия, които описваш, щото не помня точно кво е трябваше да се случи с очото). Но в случай че имаш съмния, си потърси версията от gog, има я из торентите.
Гледал съм уоктру, аз там видях всъщност че е задължително да си го взема. Иначе да, ще потърся ГОГ версия защото следвах съветите от линка на Амикае, стигнах до втора стъпка и като резултат ми изкарва някакъв ерър и играта не тръгва. :neutral: А тая скапана версия от Замундата я записах на ДВД заедно с Фолаут и VTM:Redemption та похабих и място...

beliefcontrol
Paragon

Post by beliefcontrol » Tue Jun 28, 2011 8:41 pm

Ъм, версията от замунда си работи перфектно с всичките пачове и модове от линка на Амикае.

Моята инсталация е точно от там, модната 1:1.
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Tue Jun 28, 2011 10:52 pm

beliefcontrol wrote:Ъм, версията от замунда си работи перфектно с всичките пачове и модове от линка на Амикае.

Моята инсталация е точно от там, модната 1:1.
И аз си инсталирах замундската версия с модовете, засега върви, само дето ме изхвърля в уиндоуса чат-пат, но точно след ауто-сейвове, така че това не е голяма болка.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Jun 29, 2011 12:47 am

Проверих в две уоктрута, пишеше че трябва да има спомен. Но както и да е, поради безкрайната си глупост олицетворена в това което описах по-горе, сега вече никоя версия не може да се инсталира на този компютър.
HOORAY FOR STUPIDITY!!!!!!! Няма да я играя на лаптопа, ще се чувствам тъпо.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 29, 2011 1:02 am

Имаше някаква врътка с окото - или Уисдъм точки се искаха да го разпознаш или някъкъв предварителен разговор.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Jun 29, 2011 1:18 am

Да де, то се разбра че съм абсолютен идиот на границата с аутизма, който прецака една от най-яките игри докосвали въшливата му щайга за нищо. :evil: :evil: :evil: :dash: :dash: :dash:

beliefcontrol
Paragon

Post by beliefcontrol » Wed Jun 29, 2011 8:56 am

Claymore47_Fen wrote:вече никоя версия не може да се инсталира на този компютър
А, това защо?
Все си мисля, че PST е с доста проста инсталация и деинсталирането по обратния път би трябвало да оправи нещата.
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Jun 29, 2011 9:21 am

Кво толкова е станало верно? Да не се е скапала машината нещо?

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Jun 29, 2011 4:05 pm

Тъй като изтрих играта, CD 1 не намира инсталационният лог файл при натискане на Uninstall :arrow: не мога да деинсталирам, не мога и да я инсталирам наново тоест. И от контрол панела пробвах от на баща ми акаунта (т.е. администраторският акаунт) - не става.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 29, 2011 4:11 pm

Отиваш в от Start->Run пишеш Regedit
HK local machine-> Software - и си изтриваш оттам целия клон с регистъра и.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Jun 29, 2011 4:18 pm

:yay: :yay: :suck: :heart: Благодаря!!