Цената в България е 60(!) лева.

PSN ID ще дам, като го видя, щото нали сменях акаунти скоро време. Не помня новия ми как е.

Moderator: AlDim
Добре нека погледнем реално нещата. God of War 3 Platinum струва 14.85 паунда в Англия. Това е с надценката на ритейлъра! 14.85 с надценка, повтарям. Колко да им е надценката при такава цена? И на колко пари ги купуват игрите? Сигурно ги вземат за под 10 паунда парчето. Така, какви мита, данъци и прочее ще направят цената на играта в България 60 лева? Това са почти 30 паунда. Какво искаш да кажеш, че Пулсар внасят игрите на цена МНОГО по-висока от ритейлната цена, на която тя вече се ПРОДАВА на острова? That's bullshit man.RRSunknown wrote:С аргументацията че има мита, оициален внос, данъци и т.н. които са съвсем различни в добрата стара англия и които ловко избягваш поръчвайки си нещо което държавата ни идентифицира като "пакет от ЕС малък формат".
Това са глупости. В началото наблъскаха пазара с US бройки на Demons Souls. След това, като излезна EU версията се продоха бързо. После бройки нямаше не само в България, ами и в цяла Европа, до колкото помня. Проблема не беше, че не внасят, а че нямаше от къде. Колко народ рева по онова време. Аз моето Black Phantom издание по чудо го намерих в Техномаркет Бургас. Било е едно от последните за цяла България сигурно. Изобщо нещата не са, както си ги представяш. Бройката на продадените популярни игри е доста по-голяма, отколкото някои хора се опитват да ни внушават.RRSunknown wrote:Те вкараха 1 (ЕДНА) бройка за Demon Souls. А за Risen ги чаках един месец да ме лъжат и си я поръчах от вън.
Осъзнаваш предполагам че от zavvi нямаш никаква гаранция ?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests