Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Jul 10, 2008 6:32 pm

Бобсън, честито! :) И на теб, и на... брат ти, вероятно? :) И на всички "засегнати" - пожелавам ви на всичките повече веселие и щастие и моменти, които цял живот да помните, отколкото моменти, на които да махате с ръка и да ги оставяте назад :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jul 10, 2008 6:37 pm

Честито! Да ти е живо и здраво племенничето и много да те радва! Дай малко инфо - какво е, как се казва, как се роди и т.н.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Fri Jul 11, 2008 2:04 am

та значи на моят татко на брат му дъщерята вече е Мама оттам и аз вуйчо... то аз по по-отдалечени роднинства и отпреди това см вуйчо, но ... Брат ми и той Вуйчо и така..
Наздраве
за инфо какво да е? дете. се е родило без упойка дори, пък Вуйчото още не е разбрал името...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 11, 2008 3:34 pm

Няма мира за мен, нямааа. Тази сутрин тъкмо си спях хубаво и започнах да чувам някакво ужасно блъскане по щорите ми (вътрешни са). Викам си, ебаси вятъра, голямо тракане пада, не мога да спя. След като продължи да трака доста неравномерно, открехнах едно очо да погледна... дох, нещо хвърчи в стаята ми и се удря срещу щорите, зад пердето, хванато на тясно. Викам си - оф, сега ли точно трябваше да става това, толкова хубаво си спях. Ставам и отивам да видя какво се случва зад пердето. Гледам, няма нищо. Поглеждам пак и виждам под парното малко врабченце. Навеждам се да го събера и като започна да ми пищи в ръката... Изплаши се доста. Поне успях да го пусна навън да си лети и повече не успях да заспя :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jul 11, 2008 5:40 pm

Сладко :)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 11, 2008 6:09 pm

Сладко, ама от месец насам само терор от птици сутрин. Целия юни и малко от юли имаше два конкретни гълъба, които упорито идваха да осират терасата, кацваха на шкафчето за инструменти и се започваше сваляческо 'бууу буу буууу', така рано сутрин няколко часа. Да не говорим, че когато умираш за сън дори пляскането с криле докато отлитат и долитат е ужасно шумно (виж Цариградското не ми пречи толкова)..., на мен и светлината от балконската врата ми пречи, изобщо... мразя да се събуждам с гълъбите вече. :cry: :cry: :cry:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 11, 2008 6:13 pm

Тури некво плашило там ;р Или котка.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 11, 2008 6:28 pm

Цял кашон сложих, пак идват, много са нахални и не ги е страх дори да им къшкаш от разстояние. Махат се само като разперя ръце на 1-2 метра пред тях. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Jul 11, 2008 6:36 pm

Elayne wrote:Цял кашон сложих, пак идват, много са нахални и не ги е страх дори да им къшкаш от разстояние. Махат се само като разперя ръце на 1-2 метра пред тях. :roll:
Въздушната пушка не прощава.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Fri Jul 11, 2008 7:30 pm

Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 11, 2008 8:23 pm

Абе тъпи твари са си, ма и една тръбичка с фунийки върши работа 2-3 пъти докато се научат.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Jul 13, 2008 4:48 pm

Вече съм в отпуска и почнах да издивявам. Направо не знам как ще издържа три седмици без да ходя на работа?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jul 13, 2008 4:51 pm

Да ти кажа ли? :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 13, 2008 7:08 pm

Ех и аз съм отпуска са две седмици :) Да зеем се чудим заедно тия дни на басейна а :mrgreen:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun Jul 13, 2008 7:12 pm

DELgado wrote:Вече съм в отпуска и почнах да издивявам. Направо не знам как ще издържа три седмици без да ходя на работа?
ДА ТИ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ!!! :lol: Аз пък нямам търпение да дойде моята през септември.
Имаш толкова неща за четене и гледане, че ще ти стигнат до края на десетилетието. :mrgreen: :wink:
Това само за самостоятелните занимания, естествено. :bigtongue:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)