Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Бобсън, честито!
И на теб, и на... брат ти, вероятно?
И на всички "засегнати" - пожелавам ви на всичките повече веселие и щастие и моменти, които цял живот да помните, отколкото моменти, на които да махате с ръка и да ги оставяте назад 
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Няма мира за мен, нямааа. Тази сутрин тъкмо си спях хубаво и започнах да чувам някакво ужасно блъскане по щорите ми (вътрешни са). Викам си, ебаси вятъра, голямо тракане пада, не мога да спя. След като продължи да трака доста неравномерно, открехнах едно очо да погледна... дох, нещо хвърчи в стаята ми и се удря срещу щорите, зад пердето, хванато на тясно. Викам си - оф, сега ли точно трябваше да става това, толкова хубаво си спях. Ставам и отивам да видя какво се случва зад пердето. Гледам, няма нищо. Поглеждам пак и виждам под парното малко врабченце. Навеждам се да го събера и като започна да ми пищи в ръката... Изплаши се доста. Поне успях да го пусна навън да си лети и повече не успях да заспя
.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Сладко, ама от месец насам само терор от птици сутрин. Целия юни и малко от юли имаше два конкретни гълъба, които упорито идваха да осират терасата, кацваха на шкафчето за инструменти и се започваше сваляческо 'бууу буу буууу', така рано сутрин няколко часа. Да не говорим, че когато умираш за сън дори пляскането с криле докато отлитат и долитат е ужасно шумно (виж Цариградското не ми пречи толкова)..., на мен и светлината от балконската врата ми пречи, изобщо... мразя да се събуждам с гълъбите вече.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
- Daggerstab
- Arcanist
Абе тъпи твари са си, ма и една тръбичка с фунийки върши работа 2-3 пъти докато се научат.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
ДА ТИ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ!!!DELgado wrote:Вече съм в отпуска и почнах да издивявам. Направо не знам как ще издържа три седмици без да ходя на работа?
Имаш толкова неща за четене и гледане, че ще ти стигнат до края на десетилетието.
Това само за самостоятелните занимания, естествено.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля