Спам спам спам и още 100 пъти спам
Moderator: Moridin
то щото има нужда от превод от бг 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Mr. Nobody
- Misting
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
това беше най-добре прекараният ми час пред компютъра за последните няколко години.Claymore47_Fen wrote: http://www.collegehumor.com/facebook-history

Освен всичкия кеф, успях и да понауча няколко неща.
The truth shall make ye fret.
Баси колко труд и чувство за хумор са вложени в това
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Funny you should say that, една приятелка точно вчера ми казваше че й е леко тъжно за тия хора, че са положили толкова труд за без пари.
Относно труда, можеше и повече, издразни ме че на обсадата на Константинопол никъде не беше споменат Тервел.

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Идеята все пак е да споменават добре известни събития, а не да разказват историята изцяло. Ако го имаше и Тервел (и сума ти други) стаитията щеше да е доста по-трудно четивна.Claymore47_Fen wrote: Относно труда, можеше и повече, издразни ме че на обсадата на Константинопол никъде не беше споменат Тервел.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Именно това имам предвид - идеята е да се споменават известни събития, които хората така и така знаят в нова светлина, а не непременно най-важните.
Last edited by Morwen on Thu Feb 02, 2012 11:26 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die
Аз пък искам да споменат и зулусите, искам и норвежката защита срещу Русия през УУ2.
Не може да се спомене всичко. Справили са се повече от добре с подбора на събития. Не за всяка битка е нужно да се споменава кой владетел на съседна държавица е участвал или не е участвал.
България се споменава даже 2 пъти. Тя историята се изказва кои събития са важни за света и кои - само за нас.
пп. Nobody expects the spanish inquisition.
Не може да се спомене всичко. Справили са се повече от добре с подбора на събития. Не за всяка битка е нужно да се споменава кой владетел на съседна държавица е участвал или не е участвал.
България се споменава даже 2 пъти. Тя историята се изказва кои събития са важни за света и кои - само за нас.

пп. Nobody expects the spanish inquisition.

There are no rules! I'm gonna get you!