Бтв, нямам понятие как пропуснах да го напиша днес, ама вчера в Студ. град ме гониха кучета два пъти.
Първия път сутринта, когато минах без да искам покрай някакво подобие на майка-кучка, която кърмеше трите си малки. Усмихвам се на мъниците и си продължавам пътя; в някакъв момент чувам някакво ръмжене и горкото животно ме ръфна по глезена. Аз продължавам да вървя, а то продължава да ме следи - от разстояние, щото нямаше сили и смелост за повече. В някакъв момент си тръгна и отиде да събере мъниците, които се бяха пръснали и разнасяха боклуци от близкия строеж.
Втория път беше вечерта към 22:30 - снова из Студ. Град и минавам зад блока, където ме пресреща тарторът на лявата банда песове (така й викам, щото са ми отляво като ги гледам през прозореца как се дърлят с дясната банда, която контролира повечето кофи за боклук зад О'Шипка). Та онзи е тартор най-вероятно щото е най-рошавия и зло-изглеждащ пес от глутницата. Минавам аз покрай него и пет метра по-късно той стартира. Аз също стартирам. Беше около 30-40 метра див спринт, но горкото говедо беше по-недохранено и от мен, а и аз имах излишна енергия, та го отказах. Някой ден отсъствието ми на страх от песове ще ми изиграе лоша шега, като ме погне някой ротвайлер...
След това, явно от адреналина, виках "Браво, браво!" на един пич, дето се набираше на висилката до улицата, но го подминах преди да реши дали да ме гони и той. Накрая стигнах до НСА с идеята да потичам, ама то взе, че заваля. Порадвах се малко на дъжда, зех си една вафла "Боровец" и се прибрах. Беше яко.