Са ше кажеш, че и на филмите с Бъд Спенсър и Терънс Хил им липсва реализъм.
Апропо, русият тип (Торкел) се проявява по подобен начин и по-късно (този път срещу протагонистите). Може да се каже, че е един от най-забавните елементи.
Са ше кажеш, че и на филмите с Бъд Спенсър и Терънс Хил им липсва реализъм.
Претенциите идват от убер-феновете на мангага.
Който е очевидно среднист
Тъй де, от манга феновете иде, защото анимето си е среднисто и като идеи.
На колкото и години да е човек, няма начин този проект да го грабне, ако гледа малко или много със собствените си очи, вместо да се води по стадната реакция.
Пълнометражния никога не е минавал за особено качествен. Сеиалът си остава шедьовър и до ден днешен. Гледах го за последно преди 4-5 години заедно с екстрите към DVD бокс сета и все така мачкаше, даже още повече ми хареса. С тоя пост ми припомни да взема да си поръчам блурейките.трубадур wrote: ↑Mon Oct 21, 2019 5:01 pmЗаради населението дома си припомних Cowboy Bebop филма и май е по-добре да не си припомням неща, които са ми харесали в детски години. Преди 2 години нейде си пробвах Акира и там няма лабаво. Толкова здрав е тоя филм, колкото го помня. Ама той е изключението. Бибопа филмето извън добрата анимация, не мога да кажа, че много си заслужава гледането. Освен и редкият, от онова време, кадърен американски дублаж. Но като цяло е бая празна работа. Но щерката хареса анимацията толкова, че иска да види и сериала и направо не ми се мисли там колко може да е зле, ако го гледам на тоя ми акъл.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests