Mass Effect 2
Moderator: AlDim
Някой тук пробвал ли е да премине от пиратска към оригинална игра на PC? Защото вече не мога да издържам. 1-ви сме, а от Пулсар няма никакво инфо кога ще получат бройките. Не издържам чакането просто. Чудя се дали ще има проблем, ако я играя пиратска и после си копна сейфа на оригиналната? Някакви други проблеми с DLC-тата възможни ли са при такива мешаници?
Якия лолзорзDelegat wrote:Мен доста ме издразни силно орязяният Ситадел, един приятел каза, че било щото нали бил понесъл поражения в предишната игра, ама това е тъпо оправдание. Не може с цялата си огромност да е достъпна съвсем мънинка част от него. И играта за 9 не е, камо ли за 9.5, по-скоро 8-8.5 максимум.

Специално в Цитаделата - този път Bioware са балансирали играта, вместо да има един огромен, бавен за навигация хъб и още да речем половин хъб през цялата останала игра. Близко до ума е, таковата. Да не говорим, че откъм арт отвява версията й в първата част, още не мога да спра да се взирам в култовите стени.
Но нема лошо - твой си е вкуса, нищо че се радваш на посредствени неща като новия Divinity вместо на ME2, да речем.
Нищо посредствено няма в Дивинити 2 и никъде не съм казал, че МЕ2 не ме е изкефил. Просто само кефене не ми е достатъчно, за да я прибавя към любимите ми игри. Същото важи както за МЕ1, така и за DA:O. И аз лично предпочитам един голям хъб, със все магазините му, интересни странични куестове и яки персонажи, отколкото 4 по-малко с по 2-3 нивца, от които няма да запомниш нищо. Примерно в този на Омега освен Ариа друго запомнил ли си? Щото аз не съм 

WTF? На Omega е най-култовият бар в Галактиката, в който има 2 абсолютно култови разговора (interspecies bachelor party + quarian-turian dating talk) + барманката асари с баща кроган. Определено се запомня.
*edit* Oops, това беше на Illium. Грешка.
*edit* Oops, това беше на Illium. Грешка.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
На Илиум е,да,но този на Омега пък има по-яка атмосфера
По темата - не разбирам какво недоволствате по историята - много по-добре е положението в двойката,именно защото главния сюжет е натикан в на кучето гъза,за разлика от първата игра,в която двайсе часа беше нон стоп Сарен това,Сарен онова.
И тук го има този момент,но е някаква нищожна 1/5-та от цялостната история,като останалата част е запазена за личните куестове на партито.

По темата - не разбирам какво недоволствате по историята - много по-добре е положението в двойката,именно защото главния сюжет е натикан в на кучето гъза,за разлика от първата игра,в която двайсе часа беше нон стоп Сарен това,Сарен онова.
И тук го има този момент,но е някаква нищожна 1/5-та от цялостната история,като останалата част е запазена за личните куестове на партито.
Куеста на Самара,куестчето на крогана.Малко,но от сърцеПримерно в този на Омега освен Ариа друго запомнил ли си? Щото аз не съм
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
+1. Във втората има и дразнещия реткон, че всички се правят, че Reaper-ите не съществуват, а Cerberus изведнъж са сиви, а не зли. Знам, че нямаше да е голяма интригата, ако Съветът ти дадеше най-елитните си Spectre-и и всякакви други супермени от самото начало, но все пак можеха и нещо по-добро да си изсмучат от пръстите, IMO.Абе за Сарен съм склонен да се съглася, но пък първата игра имаше ебем ти и епик завършека, което във втората просто отсъства.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Минах я за втори път, тоя път със Soldier почти цялата игра на Insanity. Далеч по-лесно ми се видя отколкото с Vanguard на хардкор. Спирането на времето+disruptor/incendiary ammo+най-якия автомат точи толкова здраво, че хич и не си използвах тежките оръжия, освен за шоу.
За ламери в прицелването като yours truly автоматът е по-подходящ.
Сега пробвах малко и DLC-то със Заид, засега пичът доволно ме дразни, а мисийката му е поредното "избий наемниците".

Сега пробвах малко и DLC-то със Заид, засега пичът доволно ме дразни, а мисийката му е поредното "избий наемниците".