Има известна разлика между хората в търсенето на "комплименти". Това, което всъщност всеки Лъв иска е да получи признание за усилията си, да бъде забелязан, когато се справя добре.Morwen wrote:Ам, това, че са ти познати не означава, че наистина ги познаваш. Това, че си ги виждал постоянно в течение на няколко месеца курс прави ли те достатъчно добре познаващ човека, та да можеш да кажеш дали две страници текст за него са със сигурност грешни или верни? Извинявай, повечето хора не могат да кажат това за съучениците си, с които са прекарали години.За стотиците профили - всеки познава поне 100 човека, с които се вижда през по - малки или големи периоди. като добавим това, че имам брат с бизнес в езикова школа, където досаждах дълго време, това добавя числа за няколко години.
Бтв, нали точно това ти обяснявам - произволен човек ще подхожда поне донякъде на почти всеки хороскоп.
Има го и момента с дуализма - примерно за Амелия мога с еднаква сила да кажа, че ужасен циник и чуствителен романтик.
Също така почти няма човек, който да не е манипулируем откъм комплименти, много малко от хората, които познавам от всякакви зодии не превключват между интересите си и най-инатливите хора, които познавам определено не са телци. Бтв, лъв, който не е манипулируем откъм комплимети е майка ми - тя дори се дразни, когато й се мазнят.няма телец, който да се отмята ей така от решението си, близнак, който да не си превключва интересите на фази, лъв, който да не е особено манипулируем откъм комплименти и т.н. Поне така изглежда, ако прочетеш повече, т.е. може и да се самопрограмираш с това четене. Както и да е съшито, не е с бели конци, определено. Това не е гадаене.
Майка ти на харесва да и се мазнят, но бих се учудил, ако не и харесва да и признават заслугите гласно. А и комплиментите не са мазнене, все пак

Телецът не е точно инатлив, той взима едно решение еднократно, без да го преосмисля. Бойко Борисов е пример за Близнак - мени си мнението по три пъти на ден. Телците не го владеят това. Аз досега не съм срещал Телец, който да си мени мнението като ББ, но такива Близнаци съм виждал много