Симеон: Много меко казано тепърва почва. Плс дай някакво инфо за блъд армъра и допълнителния companion от Stone Prisoner - въобще пишете как е DLC-то, който има достъп, интересно ми е, защото реших да чакам да получат колекторс, тази игра я искам в убер варианта, ако ще турско да стане. Ще стане накрая като с Мас Ефект - да имам две копия, ама не мога, такива игри не са всяка година.
Берик: Аз си такам само с Мориган, ама нещо не мога да й мина куеста за убисйтвото на Флемет, защото я заключено, някой ако знае нещо да каже.
Дем:
1) натискаш C или I и под техният образ в цял ръст и над експириънса им има още един бар, който го няма при твоя героя и там пише колко е approval-a.
2)В някои зони не можеш, но се върни до най-близата обитаема зона или до парти кампа. Във всеки град/обитаема зона горе в средата на ХЪД-а имаш бутон "change party".
Аз вече съм в Денерим, доста е благ градеца, създава усещане за голямост доста добре, има яко търговци. Бтв баси бруталното - моят лейтенант от началото на историята ми, който exile-наха от Орзамар заедно с мен е станал търговец в Денерим и ми даде писмо от баща ми, смазващо як щитец + мазна отстъпка за яки айтеми. Бтв посъбрах пари, много благо, сега съм с 85 голд, купих си даже чанта за +10 слота в инвентара (и това е взето от ММО-та:))). И последното бтв: куестите на Mages Collective, Blacktone Irregulars и Chantry носят много парици, правете ги редовно.
Отключих ачийвмънта за two-handed weapons master:)))