Dragon Age : Origins

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 06, 2009 1:07 am

Огрен е най-якият персонаж евър. Цитат:

начи искам да ме тренира за berserker и той казва следното:

"I can give you a big philosophical background jabberish behind berserking, but it basically comes down to this: Get mad and kill things."

Ownage пълен, минах джуджетата аз, накрая пак е доста култов моралният избор, че даже са и два и няма правилно решение.
Иначе е много приятно - започва битката, пускам Overpower на менажерията и лошите са с трима по-малко Според доста хора Shapeshifter е най-слабата специализация, но на мен си ми харесва.
При мен е същото, ама само с моя си герой и само с two-handed weapon sweep, бтв остана ми само един талант от ту-хендед дърветата и сега го боцкам, оунидж х2, удрям като животиняк.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Nov 06, 2009 8:24 am

Аз тъкмо минах битката в долината и смъртта на краля. Предполагам, че играта тепърва почва...
And you can't dance with a devil on your back...

Beric
Paragon

Post by Beric » Fri Nov 06, 2009 2:49 pm

Правилно предполагаш :)
Аз пък в лагера за една вечер успях да се обясня в любов на Лилена и после минах покрай Мориган, тя каза, че й е студено и стана една... Сега ще видим в какъв сериал се вкарах. Само Стен, който е на 80 одобрение, да не реши, че и на него му е студено :shock:

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Nov 06, 2009 3:23 pm

Няколко вероятно тъпи въпроса, но все пак:
1) Откъде се вижда колко одобрение имат героите към теб?
2) Кога и как можеш да сменяш кои герои да са в party-то?

Тия зомбита в Redcliffe ми разказаха играта, БТВ, май трябваше да се запася с бая повече колби.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 06, 2009 3:35 pm

Симеон: Много меко казано тепърва почва. Плс дай някакво инфо за блъд армъра и допълнителния companion от Stone Prisoner - въобще пишете как е DLC-то, който има достъп, интересно ми е, защото реших да чакам да получат колекторс, тази игра я искам в убер варианта, ако ще турско да стане. Ще стане накрая като с Мас Ефект - да имам две копия, ама не мога, такива игри не са всяка година.

Берик: Аз си такам само с Мориган, ама нещо не мога да й мина куеста за убисйтвото на Флемет, защото я заключено, някой ако знае нещо да каже.

Дем:
1) натискаш C или I и под техният образ в цял ръст и над експириънса им има още един бар, който го няма при твоя героя и там пише колко е approval-a.
2)В някои зони не можеш, но се върни до най-близата обитаема зона или до парти кампа. Във всеки град/обитаема зона горе в средата на ХЪД-а имаш бутон "change party".

Аз вече съм в Денерим, доста е благ градеца, създава усещане за голямост доста добре, има яко търговци. Бтв баси бруталното - моят лейтенант от началото на историята ми, който exile-наха от Орзамар заедно с мен е станал търговец в Денерим и ми даде писмо от баща ми, смазващо як щитец + мазна отстъпка за яки айтеми. Бтв посъбрах пари, много благо, сега съм с 85 голд, купих си даже чанта за +10 слота в инвентара (и това е взето от ММО-та:))). И последното бтв: куестите на Mages Collective, Blacktone Irregulars и Chantry носят много парици, правете ги редовно.

Отключих ачийвмънта за two-handed weapons master:)))

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Nov 06, 2009 3:45 pm

Благодаря за бързия отговор, знаех си, че е нещо очевидно, което съм успял да пропусна и за двете неща някак. ;)

Сега ще пробвам как ще съм срещу зомбитата с Свен в групата и повечко колби, че май иначе няма да стане работата.
Don't be a lawyer!

Beric
Paragon

Post by Beric » Fri Nov 06, 2009 4:10 pm

Дем, за зомбитата и аз се прецаках щото ми избиха всички в партито без стрелеца и след това два часа ходих и подмамвах по едно при рицарите, които пазят горния вход. Тъй че може би някаква такава тактика ще ти свърши работа. Не се юркай в мелето ами ги бий полека. То селяните от милицията и без туй не можеш ги спаси.

За флемет не знам още не ми го е отключил, ама пробвах да бия дракона от филмчето, който не е задължителен и успях да му зема към 10-15%. Като стана към 15ти левъл мисля да му видя сметката.

Walking bomb е супер яка магия, измъкна ме от тежък бой, в който остана само Мориган, срещу оранжев изрод дет земаше по 50 на удар. Много бягане падна :D

Goshko
Misting

Post by Goshko » Fri Nov 06, 2009 4:40 pm

Muad_Dib wrote:Аз си такам само с Мориган, ама нещо не мога да й мина куеста за убисйтвото на Флемет, защото я заключено, някой ако знае нещо да каже.

Аз вече съм в Денерим, доста е благ градеца, създава усещане за голямост доста добре, има яко търговци. Бтв баси бруталното - моят лейтенант от началото на историята ми, който exile-наха от Орзамар заедно с мен е станал търговец в Денерим и ми даде писмо от баща ми, смазващо як щитец + мазна отстъпка за яки айтеми. Бтв посъбрах пари, много благо, сега съм с 85 голд, купих си даже чанта за +10 слота в инвентара (и това е взето от ММО-та:))). И последното бтв: куестите на Mages Collective, Blacktone Irregulars и Chantry носят много парици, правете ги редовно.
Flemeth:
Spoiler: show
Аз минах quest-a с Flemeth без проблем - отидох при нея, отказах и предложението да ми даде гримоара и да кажа на Morrigan че съм я претрепал, стана си на дракон и я пребих. Ключа за вратата на къщичката и за сандъка в който е гримоара (и една супер броня за Мориган) беше в трупа. Да не би да отиваш с Мориган в групата? Или да си забравил да вземеш ключа след като я пребиеш?

Дракона е бая корав между другото на 12 ниво го убих ама аз си знам колко колби изпих.
Много малко пари имаш :P аз след джуджетата бях с 104 злато след като вече бях купил 2 книги за +1 умение за маг (Джуджето в лагера продава), 1 за +1 талант (продава я едно джудже което обикновено срещаш като пътуваш между кулата на маговете и Редклиф) и 2 торби.

Джуджетата в лагера ти твърдят че продават с отстъпка, но всъщност са едни от най-скъпите. Намирал съм предмети до 2 ПЪТИ по евтини от тях на други търговци.

Не знам защо се оплаквате от тия зомбита бяха много лека битка, само кмета не можах да спася :? Предполагам че защото почнах с магьосник който развивам на Creation най вече ми е по-лесничко.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Nov 06, 2009 4:50 pm

Междудругото Флемет се озвучава от Кейт Мългрю- капитан Джейнуей от Стар Трек Вояджър :P

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 06, 2009 5:51 pm

Аз минах през Денерим и след 6-7 куеста от Mages Collective/Blackstone/Rogues/Chantry вече съм особено насвинен с пари, даже си купих и аз 3 книги за Мориган, мен и Wynne.

Геш, радвам се за това, че имаш повече пари от мен, но аз уви в момента чета за втория си от три държавни и за съжаление не мога да се посветя на максимум, не че не се опитвам де - вече 26 часа направих. Сега въм в Хейвън за Урната. Малкото ми пари са защото не изръшквам абсолютно всичко, а и групата ми е без роуг, чат-пат се връщам с Лиляна да отваря неща, ама не всички, че ме мързи. Отворих vaulta на редклиф и беше доста благо. Главният ми скоро ще стане 15ти лвл.

Goshko
Misting

Post by Goshko » Fri Nov 06, 2009 6:24 pm

И аз карам без rogue. При джуджетата беше особено гадно знаеш, че там 75% от сандъците са заключени :/ Иначе аз имах повече пари ама нали съм mage и накупих материал за 40тина големи лириум колби и вече съм с 2g :)

btw като си инсталирах оригинала на играта мога да си играя стария save, но нямам нито 1 от achievments. Доста яко .. :?

Сега тегля The Stone Prisoner, утре ще напиша как е.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 06, 2009 7:41 pm

МДам, аз междувременно разбрах, че трябва да отидеш до Sepulcher pass за въпросния куест, той неслучайно бил в оранжево на картата.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Nov 06, 2009 7:41 pm

Аз не можах да играя последните 3 дни та съм в началото.

Бърз въпрос
Spoiler: show
Случайно Кламет да убива/принася в жертва дъщерите си? Поне след първия разговор с мориган останах с такава идея.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Beric
Paragon

Post by Beric » Fri Nov 06, 2009 7:48 pm

И аз имам някакво подобно съмнение ама още не съм стигнал до там.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Nov 06, 2009 8:21 pm

Избих зомбитата в Redcliffe (първата вълна горе и тия долу), сега спряха да идват, обаче нищо не става, мотам се из града, и нищо, куестът не свършва. Някой специфичен герой ли трябваше да спася или какво? Долу всички NPC-a гушнаха букета, горе всички са живи.
Don't be a lawyer!