За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 28, 2008 7:48 pm

в гилд-форума посочената дата е 14.11.2008 г... но не зная откъде са получили подобна информация... обаче както знаем, Близард все окъсняват със сроковете, та предполагам, че ноември ще получим пач-а с многото новости преди експанжъна, а по Коледа - самия есдпанжън...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Aug 28, 2008 8:56 pm

Пача с многото новости ще се опитат да го пуснат за launch-a на Warhammer, а експанжъна - когато изтече безплатния месец на тези от началния началния период.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Fri Aug 29, 2008 10:03 am

Мискинино, друида тепърва ще те кефи все повече и повече. Само хвани 50 лвл и Мангъла да видиш какво е. Истинският (и единствен) универсален клас в играта който може да изпълнява всяка от 4-те роли.
А за ПвП, ганкване, мизерии и ОТМЪЩЕНИЕ!!! колко е добър....
А с новите таланти Ферал друида ще е практически невъзможно да бъде ганкнат и ще може да свие опашката между краката и да духне без да бъде спрян, само за да се върне в по-изгоден момент:)
Не мое да мъмриш, брат!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Fri Aug 29, 2008 10:39 am

Druids are overpowered!!! NERF THEM :lol:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Aug 29, 2008 10:50 am

Аз пък си спомням как някой обясняваше, когато стартирах играта за пръв път, колко тъп клас бил друидът. :P
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 29, 2008 11:34 am

Кек :mrgreen: 48/50 ;р :) Днеска мисла да поработя до 49 :mrgreen: ако и таиската ме вкара довечера в зулфарак ше дръпна здраво.

Иначе по принцип на agility или strenght да се набляга или и двете. То за са гиъра е къфто падне де.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Aug 29, 2008 12:04 pm

Таиската ще води мен довечар в Дедмайнс пък! Имам едно дългоухо разбойниче да оборудвам. :P

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Aug 29, 2008 12:05 pm

Xellos wrote:Кек :mrgreen: 48/50 ;р :) Днеска мисла да поработя до 49 :mrgreen: ако и таиската ме вкара довечера в зулфарак ше дръпна здраво.

Иначе по принцип на agility или strenght да се набляга или и двете. То за са гиъра е къфто падне де.
Strength - просто се скейлва по добре при друидите отколкото agility-то. И не ти ли е малко късно за Зул Фарак? моите от гилдията ги водя там на 40, а на 50 - в BRD.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 29, 2008 12:59 pm

Еми не мое се уцелим да ме заведат до ся ;( Пак си е хп са 7 куеста.

светът е малък :)
Spoiler: show
Image
...

Нема тормоза таиската днес. Mинах няколко от куестовете със случайно парти днес 44-46ци и то на пълен ташак, щото ме поканиха като хиилър :mrgreen: Мене точно. Ама два друида и две рогета... тук там адвам ги държах щото беха некви тотално некоординирани лапета дет не се изчакваха :shock: . :mrgreen: ма 1 лвл почти изкарах от там ;) още малко и юбилейно 50 :mrgreen: Ма никъф дроп като за мене немаше.
Spoiler: show
Image
баси красивия скил е Tranquility :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Aug 29, 2008 5:19 pm

Както не веднъж съм казвала, това е най-красивата магия в играта за мен.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 29, 2008 6:05 pm

Мняя е за ДМ и прочее съм и аз насреща винаги. Ма таиската е по бърза с чистенето. :oops:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Aug 29, 2008 6:13 pm

аааааааа, влизал си с ПЪГ в ЗФ????? :shock: ОДОБРЯВАМ!!!
отдавна трябваше да се престрашиш да поиграеш с непознати в по-ниските инстанции... хем истински опит се трупа така, хем нови познанства...

Драгън, ти може да ги водиш и по-рано, ама аз водя, когато имам свободна от рейдове вечер, а това са само петък и събота... а съответно те междувременно са понатрупали левълчета, но то ХР-то от къмплийтнътите куести не се губи...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 29, 2008 6:21 pm

Еми става с група не е да не съм играл кат закъсам съвсем и преди ;) Ма е по-голям стрес :oops: Поне са си събирам кожен спортен екип с интелект да седи за такива случаи, че се измъчих да пия води инервейтвам, лоча поушънки и прочее. Ма имам още 4 куеста там де нема минем с 1 влизане а и нищо не дропна за мене.

Напраих си и малуса за там набързо ;) Да живее prowl-a :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Aug 30, 2008 4:45 pm

Много красиви шоулдърките жалко че не са по-яки като статс. Ех тия сървъри дано не са дълго спряни днеска. :shock:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Aug 30, 2008 5:47 pm

Xellos wrote:Много красиви шоулдърките жалко че не са по-яки като статс. Ех тия сървъри дано не са дълго спряни днеска. :shock:
кви сървъри бре?