Elayne - Явно на up-а от Арената му е спрял тока, докато е записвал предаването. Това разбрах от коментарите там.
Най-вероятно, особено след като са единични концертни изпълнения, всички ще ги пуснат във Vbox. Друг вариант е да се провери в Замундата, защото мисля че там успоредно ги записва и качва друг човек, но аз нямам регистрация за този сайт и не ми дава да си направя, така че трябва да изчакам някой да ми даде своите данни, за да проверя.
Не съм писал целите адреси на сайтовете, но ако администраторът смята, че споменаването им на форума, е по някакъв начин некоректно към Shadowdance, може да коригира поста.
Сега за предаването - много исках да видя на челна позиция две момичета, които показаха, че си тръгват още в началото на епизод 10 (мисля, че е излъчения в неделя) - Монислава (Мона/Мони) и Александра. Според мен имат невероятно излъчване, красота и гласове. Жалко че не показаха изпълненията, заради които не успяха да продължат.
Мисля че всички сме на мнение че димитровградчанката е посредствена - не казвам, че пее лошо, но просто не блести ярко като останалите. Можеха да оставят друга кандидатка вместо нея - не е като да нямаше. Освен това и не е
ЧАК толкова красива, колкото я представиха. Наистина има атрактивна визия и дори на пръв поглед прилича на някои известни български манекенки, но когато човек се вгледа, ще види, че красотата и е доста необработена и груба или най-малкото определено не е мой тип момиче/жена.
Сред момчетата подобен е случаят с Денислав - не мисля че е чак такъв добър певец, колкото симпатяга, но сблъсъкът при мъжката група ще е така или иначе, също много жесток. Иван е наистина луд, но не оставя никого безпристрастен - освен тва има силен и хубав глас, а последната песен - на Сигнал - я изпя седнал, което всеки, който се е занимавал малко с музика, ще се съгласи, че е трудно.
Имам подозрения, че Тома може да се окаже много опасен конкурент, ако привлче в подкрепа метълите. Те са доста обособена, единна общност и ясно се отличават, а са и много. Предполагам всеки метъл фен, който гледа предаването, ще му даде едно рамо

Той и доста хитро извика: "Йе-е-е! Аз съм единствения метъл в Мюзик Айдъл!"
И последно, преди да съм забравил - Елена наистина изпя невероятно "Вървят ли двама". Лично на мен тази песен винаги ми се е струвала крайно скучна и подтискаща, някак прехвалена - сега за пръв път наистина ми хареса.