Уговорки за кино
Vantage Point е доста приятен. Различните гледни точки всъщност дават само един и същи времеви отрязък, иначе всяка от тях носи различна информация. Добър замисъл.
Ако го гледате в петък, бих дошъл на кръчмата после.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Прочетете пак тва, преди да решите:
П.П.: От друга страна пък Прицелът си е малко като Телепорт: ако превключите на не*бателност от самото начало, нищо чудно и да ви се намъкне. Особено ако сте няколко и му се хилите дружно на глупостите, ез южюъл.

Мамутите поне вървят с хубави глйедки, ефйекти и йекшън, ако и необилен.Chugging forward and chundering back, the movie keeps promising to whip up something hellishly complicated, but what keeps the movie going for an hour and a half is not a complicated plot but a stingy way of dribbling out information.
*
The more they replay the story, the more you realize that there really wasn't all that much to see in the first place.
*
While the title, trailer and commercials imply that we'll be carefully piecing together clues to a complex assassination attempt as seen from several perspectives, the final product turns out to be a tepid thriller that promises more than it delivers.
*
An overly gimmicky and fatally repetitive terrorist thriller that quickly wears out its welcome.
*
What is the real crime? Why, beating the audience about the ears, eyes and brain with essentially the same sequence of events from eight characters' points of view, none of which adds much more than deafening hysteria and identically dreadful music.
*
When everything is finally revealed, the story Vantage Point tells is fairly pedestrian, and nothing special is gained from all the stopping and restarting.
*
All this visual caffeine is in service to a story that isn't worth telling, and that too frequently resorts to the cheap technique of putting an adorable little girl in peril, then cutting away.
*
Vantage Point is the highlights reel of an action movie too average to watch in any other form.
*
...a marketing hook first and a movie ... well, actually, never.
П.П.: От друга страна пък Прицелът си е малко като Телепорт: ако превключите на не*бателност от самото начало, нищо чудно и да ви се намъкне. Особено ако сте няколко и му се хилите дружно на глупостите, ез южюъл.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
И аз мога за кръчмата после. Тази седмица няма кино за мен.passer-by wrote:Vantage Point е доста приятен. Различните гледни точки всъщност дават само един и същи времеви отрязък, иначе всяка от тях носи различна информация. Добър замисъл.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Да припомня, че освен Мамутите петък вечер или събота, има и Монголи в неделя от 17:00 в голямото НДК. С намаление за студенти, вероятно.
Аз много се кефя. Два толкова зрелищни филма в един уикенд. Направо наваксват за останалото, нефелно засега, месец.
Аз много се кефя. Два толкова зрелищни филма в един уикенд. Направо наваксват за останалото, нефелно засега, месец.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
За Бога, вижте поне Оскар темата:

Но дори само зрелищността да беше, пак е много повече от 95-те процента тъп, че и евтин боклук, съставящ кинофонда.Best foreign language film of the year
"Mongol" Kazakhstan

Освен тва най-хубавото нещо във филма е психопатът на Хавиер Бардем, което - когато не говорим за Старите кучета, а за филм на Форман с голичка Натали Портман в снъф сцени - е... обезпокоително.