The DVD and Blu-Ray Topic
Ходих днес с един приятел до Техномаркета, той да си купи ДВД, аз да поогледам за това онова. Та за моя изненада имаше изключително много ДВД филми, включително разни редки колекции като такива на Грета Гарбо, Стив Макуин и 4 дисково издание на Бен Хур, което виждах за първи път. Освен това имаше към десетина филма на блу-рей. Та забърсах Дракуля на Брам Стокър, Елизабет и Лак за Коса 

От Стандарт са пуснали като притурка към вестника първи и втори епизод на сериала Сандокан от 76та година с Кабир Беди, на който съм невероятен фен. За съжаление обаче звукът е 2.0, а картината е 4:3, т.е. време е италианците да се сетят да ремастерират всичките серии. Но въпреки това налазвайте смело, струва само 3.50 лв с вестника и предполагам, че всяка седмица ще пускат ново ДВД със следващите серии на Сандокан.
- BaYa
- Forsaken
(Припадащо смайли, с пяна на устата!!)Delegat wrote:От Стандарт са пуснали като притурка към вестника първи и втори епизод на сериала Сандокан от 76та година с Кабир Беди, на който съм невероятен фен. За съжаление обаче звукът е 2.0, а картината е 4:3, т.е. време е италианците да се сетят да ремастерират всичките серии. Но въпреки това налазвайте смело, струва само 3.50 лв с вестника и предполагам, че всяка седмица ще пускат ново ДВД със следващите серии на Сандокан.
Искаааааааааааааам!!! Буаааааааа!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Всъщност тя оригиналната версия си е със звук 2.0 и картина 4:3, така че тук няма повод за оплаквания. Мен обаче ме дразни, че има САМО български дублаж, и то некадърен - както откъм актьори, така и откъм превод (от километри си личи, че е превеждано от немски, баси!). Докато пък интервюто с Кабир Беди е със субтитри!Delegat wrote:От Стандарт са пуснали като притурка към вестника първи и втори епизод на сериала Сандокан от 76та година с Кабир Беди, на който съм невероятен фен. За съжаление обаче звукът е 2.0, а картината е 4:3, т.е. време е италианците да се сетят да ремастерират всичките серии. Но въпреки това налазвайте смело, струва само 3.50 лв с вестника и предполагам, че всяка седмица ще пускат ново ДВД със следващите серии на Сандокан.

Картината също е доста размазана, но поне цветовете са пооправени. На по-малък телевизор изглежда прилично.
Заповядайте в Клуб за фантастика и фентъзи "Соларис" - гр. Пловдив
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
Най-сетне успях да си купя Аз съм легенда. Доста е харно. Екстрите са малко, щото все пак филмът го има два пъти (кино и алтернативната версии, бтв, ще съм признателен, ако някой може да ми линкне сайт, където се казва кои конкретно сцени са различни, освен финалната), но каквото има, е много яко. Включително четири брутални комикса (озвучени и леко раздвижени), от които единият е правен от Орсън Скот Кард 
Накефих се доста и на филмчето за вирусите, като за тотален лаик беше много интересно. Да се чуди човек как сме още живи...

Накефих се доста и на филмчето за вирусите, като за тотален лаик беше много интересно. Да се чуди човек как сме още живи...
And you can't dance with a devil on your back...