Бтв ягодовата есенция е розова, за бога!
Ше те газя с картинга!Moridin wrote:Колко е детайлно или не, не е техническа революция, за каквато се опитваше да го пробута Шайха
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Това ли очакваш?Gunslinger wrote:"Нищо не очаквам и пак съм разочарован" - Дюи от "Малкълм"!
Сигурен съм,че и за мен ще е така тоя филм!
Тва ми описва мнението на повечето филми по кината от няколко години на нас.За тва почнах да гледам редовно сериали!Иначе Земекис ми е един от любимите режисьори и гледам да не си тормоза главата с излишни очаквания!tigermaster wrote:Това ли очакваш?Gunslinger wrote:"Нищо не очаквам и пак съм разочарован" - Дюи от "Малкълм"!
Сигурен съм,че и за мен ще е така тоя филм!
Трябва да съобщиш новината на учителите по математикаshayhiri wrote:ПРЕДПРЕМИЕРА НА БЕОУЛФ!! Този петък/уикенд.
Сериозно, кой ще идва? 12лв. вече са само с 5 повече от 7, а специално за този филм си заслужава. (А после и дигитално в Арена, задълже.)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests