The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue Nov 06, 2007 6:04 pm

Новия епизод на Heroes беше WTFFFFFF??????OMFGGGGGG???????
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 06, 2007 8:37 pm

Жестока серия просто, наистина :shock: :shock: :shock:. И ебаси финала!!!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Nov 07, 2007 2:51 am

Е омг точно си мислех че няма да се изненадам като ми казахте, ама....

Е НЯМА ТАКАВА СЕРИЯ ПРОСТО....

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Nov 07, 2007 8:52 am

Да бе, и на мен взе че наистина ми хареса, особено как са навързали сюжетните линии. Все пак,
Spoiler: show
аз от известно време си мислех, тези, които имат способността да с лекуват, не би ли трябвало да са и вечно млади? Все пак, от една гледна точка и старостта може да се разглежда като болест ...
Все едно, определено се радвам, че епизодите с Хиро са били доста конкретно замислени, и всичко се навързва много хубаво. Дано само да не омажат края, както предишния сезон, но за момента определено ми харесва накъде се върви.
This signature is not yet rated

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 07, 2007 9:51 am

А аз още не съм го отпочнал втория сезон. Изчаквам да се понасъберат малко серийки. Ама като ви чета постовете тука не знам дали ще издържа още дълго без да си го пусна скоро. :?

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Nov 07, 2007 1:24 pm

Prison Break тотално избозя. Много тъпи и неудовлетворителни два епизода :(, какво го въртят и сучат толкова. Не стига, че убиха *знаете кой*, с което тотално ме загубиха за каузата, а сега и нищо не се случва съществено... :roll:.

Добре, че 'Герои' си набира скорост :) и е супер интересно.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Nov 07, 2007 2:40 pm

Стачка на холивудските сценаристи спря някои телевизионни продукции
07 Ноември 2007, 12:30
Източник: BPost

Американските телевизионни и кино сценаристи са в безсрочна стачка от 5 ноември. Те искат увеличаване на заплатите и авторските им права за новите цифрови носители. Стачката на сценаристите предизвика прекъсването за неопределен период от време на редица популярни телевизионни предавания и сериали като“Отчаяни съпруги“.Сценаристите в Холивуд стачкуват вече трети ден. Въпреки че стачката е едва в началото си, тя засегна едни от най-гледаните телевизионни продукции. Снимките на хитовия американски телевизионен сериал «Отчаяни съпруги“ ще бъдат прекъснати за неограничено време. Причината за това е, че продуцентите нямат написан сценарий, за да продължат да снимат сериала.В Интернет страницата на изданието «Варайъти“ пише, че екипът на сериала, който сега е в четвъртия си сезон, ще заснеме последния готов сценарий до края на седмицата. Изданието твърди, че работата по около шест телевизионни сериали ще спре през следващите дни. Няколко ток-шоута, репликите за които се пишат от ден за ден, вече отпаднаха от ефир. Телевизиите са принудени да запълват програмите си с алтернативни сериали и предавания.Съюзът на американските писатели в Холивуд обяви на 2 ноември, че започва първата си голяма стачка от 20 години насам. Това стана след като опитите за постигане на споразумение за подновяване на договорите с продуцентите се провалиха, пише «Лос Анджелис Таймс“. Стачката официално започна на 5 ноември.Началото на стачката беше одобрено от над 5 000 членове на Съюза на американските писатели, като 90% одобриха предприемането на стачни действия. Съюзът води преговори със Съюза на филмовите и телевизионните продуценти, представляващи множество холивудски студия. Тригодишният договор на сценаристите, включващ ангажимента за 12 000 филма, изтече на 1 ноември.Сценаристите настояват за повече пари от продажбите на DVD-та и свалянията на филми и сериали в Интернет, с което продуцентите не са съгласни.Близо 12 000 сценаристи се включиха в стачката.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Nov 07, 2007 4:08 pm

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Nov 07, 2007 4:14 pm

Мда, видях го, ама повече ме изкефи това, че 24 можело всъщност да стане 8 8-)
This signature is not yet rated

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Nov 07, 2007 5:59 pm

Мда положението стана доста напечено!И Heroes Origins също му спряха продукцията!

Image
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Nov 07, 2007 9:57 pm

Ужас, да им плащат веднага ПЛС

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 07, 2007 10:11 pm

Ненам за вас, но аз вече трета седмица гледам Др. Хаус и се вманиачавам все повече и повече. Не знам как ще живея като свърши. Имам НУЖДА от това!!!
Влюбена съм в Хаус завинаги. Този, който му пише репликите, трябва да получи Оскар!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Nov 07, 2007 10:16 pm

Хаха :), добре дошла в клуба и аз го обожавам и сериалът е велик. Ся си къткам последната серийка излязла да си я гледкам със субтитри, за дан е пропусна случайно нещо. Зомбирай се повече :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 08, 2007 12:47 am

Всъщност велик е основно самият Хаус. Сериалът е доста бозав и продава намсиколкоси епизода, които са мот-а-мо еднакви от-до като сюжет единсветно благодарние на един гениален актьор+герой.
This is it. Ground zero.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Nov 08, 2007 6:20 am

Съгласна съм, че като герой герой и актьор Хаус/Хю Лори е супер. Но и сериалът с малки изключения е доста забавен.

Не отричам, че има своите моменти на медицински абсурд, но дори това не ми пречи. Освен това какво значение всъчност има причината сериалът да кърти така мощно, важното е, че аз всяка сряда суртин го пускам да се тегли, за да го гледа като се прибера и като цяло досега не съм била разочарована.

Дори четвъртият сезон, за който се притеснявах, че може да не е на ниво, се оказа страхотен.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving