Добра идея.passer-by wrote:Всъщност май по-добре да изчакам да се съберете няколко души в удобен и за мен ден и час и тогава да се включа

До скоро, значиDELgado wrote:Добра идея.passer-by wrote:Всъщност май по-добре да изчакам да се съберете няколко души в удобен и за мен ден и час и тогава да се включа
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ъ?shayhiri wrote:Аватарът и някои уклони те издават.
Аха. И какво точно си мислеше взетият-за-Алек-Попов-а-всъщност-Алекс-СултановRoland wrote:Алекс... не е тойМинувач, бърка те с един друг пич, който периодично се вясва за малко тук и има същия аватар.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Сериозно съвпадение ли? Що? Не е като да споделям преклонението на господина към Младия Храст. Пък и с теб сме се виждали на живо, бе, Алекс (подсказка - Артлайн).shayhiri wrote:Тъкмо щях да му задавам подмолен ключов въпрос на човека.Сори, ма като видя аватара и регистрирам "кучето на Павлов" реакция, пък и е сериозно съвпадение:
viewtopic.php?t=2399&postdays=0&postorder=asc&start=105
Алекс аз ти казах че филмът не е хорър. Ако не си падаш по трилърчета ала Шиамалан не трябваше да ходиш.shayhiri wrote:Ами аз го гледах 1408 и съжалявам. Рядко ми се случва, но се подлъгах. В смисъл - филмът е добър, но просто тоя жанр не е за мен. Бил той и не хорър, а свръхестествен психотрилър.
Никога не съм виждал смисъл да провокирам отрицателни или плитки чувства у себе си, затова цели жанрове са ми тотално безсмислени. Да не говорим пък и че никой филм не може да ме уплаши, колкото и да се старае - просто щото е обикновен филм.
На този отидох заради идеята, добрите оценки и Кинг. Хареса ми само актьорската игра на Кюсак (и то по-малко от очакваното) и начинът, по който се разправи със стаята в края. Щом дори този филм по никакъв начин не можа да ме изненада или да ми въздейства (доводът, че всичко е само в главата ти е универсален и непоклатим), ще се постарая никога повече да не нарушавам принципа си. Просто такива филми не ме касаят. Трябва да е 6-то чувство, за да си заслужава за мен.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests