Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Feb 18, 2007 10:27 am

Мен ли имаш предвид?!
Моля те, кажи ми че това е шега! Става дума за Леонидас естестествено..
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Feb 18, 2007 1:19 pm

Защо съдите за един филм само по трейлъра?
Oh, the irony... 8-)

Предполагам имаш предвид, че по един трейлър не може да се съди, но по 9 може отсега да се обяви филма за феноменален. :D 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Feb 22, 2007 5:16 pm

TONIGHT WE DINE/DIE IN HELL !!!!!!!!!!!

п.с. елате ми повече хейтърчета един вид. :wink:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Feb 22, 2007 5:28 pm

Дайн е последно 8-) бил некъф истински цитат. и аз го мислех дай, ама нъц.
This is it. Ground zero.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Feb 22, 2007 5:33 pm

Откъде/На кого е цитатът?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Feb 22, 2007 6:15 pm

Според легендата това го казал самият Леонид, макар че не виждам как някой може да го е записал/запомнил толкова отдавна. Но не е измислено от Франк Милър, във всеки случай, ако това е въпроса.
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Feb 22, 2007 7:29 pm

И кво обсъждате сега? :roll:

Гледайте истинският фен кво прави в това време! :twisted: 8-) (За мен става въпрос.)

http://media.movies.ign.com/media/040/0 ... ids_1.html

И ако пак някой смее каже нещо за бройката 300 филмета, които съм гледал! :evil:

СПА-РТАА!!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Feb 22, 2007 7:41 pm

Бтв в тия спотове според мен има маса спойлъри и съветвам да не се гледат :) първо, че са МНОГО по-лейм от трейлъра и филмът почва да прилича на зле-скроен театър :) второ, че новите наистина спойлят. изгледах един и мисля да не продължавам.
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Feb 22, 2007 7:47 pm

Е как така си гледал само един и вече знаеш, че са лейм, че и че спойлят, Мор Неверни? :evil:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Feb 22, 2007 7:53 pm

ЪММММ щото тоя който гледах беше лейм и спойлеше?!?!?!?!

са не че нещо, ма нямам желание да изгледам целия филм преди да ида в кинозалата, нали :)
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Feb 22, 2007 8:32 pm

Много хора тук имат. :D И аз едвам издържам вече.

А за леймнеса ще имаш да взимаш. Щом дори в този вид ми пуснаха тръпки няколко сцени. :shock:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 23, 2007 12:23 am

Добре, ето тогава един сериозен поглед по темата:

http://thisisspartaaa.ytmnd.com/

А тук може да следите ревютата и цялостната оценка. Дотук е 100%. 8-) И ще си остане много висока. Освен ако не бъркам. :wink:

http://www.rottentomatoes.com/m/300/

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Mon Feb 26, 2007 9:56 pm

От това което виждам филмът ще си е 2 часа чисто удоволстие. Силно съм убеден, че няма да ме направи по-добър човек, нито ще разклати основите на съществуването ми, но аз съм от тези низши твари които биха се изкефили тези 2 часа да са красив кютек, брутални батални сцени, леещи се тонове кръв и епични изцепки, и биха си злезли доволни от киното.

П.С. Чак сега прочетох цялата тема. Леле как брутално се заядохте с Муад диба...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Feb 26, 2007 10:57 pm

Corwin wrote:От това което виждам филмът ще си е 2 часа чисто удоволстие. Силно съм убеден, че няма да ме направи по-добър човек, нито ще разклати основите на съществуването ми, но аз съм от тези низши твари които биха се изкефили тези 2 часа да са красив кютек, брутални батални сцени, леещи се тонове кръв и епични изцепки, и биха си злезли доволни от киното.

П.С. Чак сега прочетох цялата тема. Леле как брутално се заядохте с Муад диба...
Аз не им говорих 4 дни и ТО НЕ ЗАЩОТО БЯХ пред най-важния си изпит цяла сесия :wink: . Въобще наказани са справедливо!

А иначе наистина...нахвърлиха ми се всички вкупом, започнаха да ме обиждат без причина, нямаше кой да ме защити, дори верния фелоу нърд Алекс го нямаше и те просто ми разказаха играта, накрая дори прибегнаха към цензура и модераторски заплахи, беше ужасно, не искам да си спомням.... :cry: :cry: :cry:

:mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 27, 2007 12:34 am

ПОнеже Гибли ме накара да "съм си пишел" в темата искам за пореден път да споделя, че нямам търпение за 300 и с риск да съм лош пророк това ще е филм, КОЙТО ЩЕ ПРОМЕНИ ПРЕДСТАВИТЕ НИ ЗА КИНО ВЪОБЩЕ!

:wink: