Толкова си го и разбралRoland wrote:ДръжкиГолемите емоции, дето ги има в Герой. Поантата поне в него е да видим колко шаренко и естетичничко може да се заснеме и как хвърчат

Толкова си го и разбралRoland wrote:ДръжкиГолемите емоции, дето ги има в Герой. Поантата поне в него е да видим колко шаренко и естетичничко може да се заснеме и как хвърчат
Морви, без да се обиждаш, ама и ти толкова си го разбрала втория филмMorwen wrote:Oф, от Герой до Кинжалите е като от Хонконг до някое китайско селце. И все пак именно визията и това как се съчетава със сцените (не дори толкова със сюжета, а просросто с конкретните сцени) е това, което прави Герой много добър. Докато при кинжалите визията беше самоцелно красивичка, наи, ма без особен смисъл.
Начинът по който пишеш просто предизвиква такива реакцииRoland wrote:Гибли, тва почна да става грубо, да не говорим, че е почти толкова аргумент, колкото "тъп си, затова не ти е харесал". В смисъл, ако аз кажа, че явно толкоз ти е капацитетът, че такива филми да те впечатляват, дали няма да ти стане малко кофти?
Морв, в основата си филмите са напълно еднакви. Просто при Герой е постигната естетиката, а при Кинжалите е станала шарена цапаница. Но концептуална разлика между двете няма.
Просто си позволих да използвам твой начин на изказване (провери си някой произволно избран спор с Дем примерно)Roland wrote:Гибли, тва почна да става грубо, да не говорим, че е почти толкова аргумент, колкото "тъп си, затова не ти е харесал". В смисъл, ако аз кажа, че явно толкоз ти е капацитетът, че такива филми да те впечатляват, дали няма да ти стане малко кофти?
Имаше си тема (изводът от която беше, че аз се отказвам да се опитвам да ви убеждавам в нещо, което не разбирате), да не спамим тук.Морв, в основата си филмите са напълно еднакви. Просто при Герой е постигната естетиката, а при Кинжалите е станала шарена цапаница. Но концептуална разлика между двете няма.
Мдам и щом тръгваш да ги сравняваш, сам си отговаряш колко си ги разбрал филмите...Roland wrote: По повод темата за любовта - тя е тема и на филмчетата на Дисни, ма не сме бутнали Cars за велико кино, което някой си не разбрал, нали?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests