Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
Има си тактика:) За щастие самия Galrath е пълен нещастник:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Идваме ти на помощ с героите - така е най-лесно
Неотдавна се върнах там и ги убих един по един с наслаждение, което само човек, умрял към 10-тина пъти на този куест, може да разбере.

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Честито за левъла, Морви, сега гледах една карта на Тирия - малеее, колко си напред.
Аз дотук не срещам затруднения, с 1 изключение - Ashes of Althea. На олтара около урната има прекалено много чарове и незнайно как успяват да ме утрепят за отрицателно време, колкото и да им бягам, да се опитвам да дръпна само 1-2-ма... По пътя се оправях без проблеми с 6-7 чара, а тука - нъц. Имат си гнусен хийлър!
Благодарение на Морви от вчера (трейдна ми един куп bones, тъй като около Аскалон аз не успях да намеря немъртви или същества, от които падат кости) съм с малко по-добър армър Bonelace и вече съм 11лвл
.
Аз дотук не срещам затруднения, с 1 изключение - Ashes of Althea. На олтара около урната има прекалено много чарове и незнайно как успяват да ме утрепят за отрицателно време, колкото и да им бягам, да се опитвам да дръпна само 1-2-ма... По пътя се оправях без проблеми с 6-7 чара, а тука - нъц. Имат си гнусен хийлър!
Благодарение на Морви от вчера (трейдна ми един куп bones, тъй като около Аскалон аз не успях да намеря немъртви или същества, от които падат кости) съм с малко по-добър армър Bonelace и вече съм 11лвл

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Healers must die!Elayne wrote:Имат си гнусен хийлър!

първото нещо, което правя като наближа група лоши е да го намеря и после да заповядам на моите да бият по-него

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
В найтфол трябва да платиш на Балтазарски аватар 1000 пари и те праща в Realm ъф намквосиGhibli wrote:Да, но за да може да влезеш там, трябва първо да минеш през пустинята и да ascend-неш (правиш трите мисии там и накрая побеждаваш себе си).

Дима - http://gw.gamewikis.org/wiki/Target
мноооого полезна страница

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Да де то и тука се плащат 1000 пари на аватара за цялото парти, но ако някой от партито не е ascended, отказва да го пусне вътре. Не пуска и хенчманите, поради която причина съм влизала един път колкото да ме убият веднагаthunder wrote:В найтфол трябва да платиш на Балтазарски аватар 1000 пари и те праща в Realm ъф намквоси

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
Какво за Бога е това?
Малко човече принцеска
Разхождаше се и ми хвана окото, крусорът нищо не показва.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- The Dragon
- Elder God
Добре си поциклила, ама пък имаш и добър учителElayne wrote:Какво за Бога е това?Малко човече принцеска