Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
Мдам голяма мъка е. Копирайте си по-дългите постове с ctrl+c преди да кликнете на submit, че мое се затрият ако избие грешка.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
На мен вече за трети път ми се случва да затрия текст, но поне Back на браузъра работи в повечето случаи.Xellos wrote:Мдам голяма мъка е. Копирайте си по-дългите постове с ctrl+c преди да кликнете на submit, че мое се затрият ако избие грешка.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Не винаги, а повечето се уливат в наливане на текст тука та си е рискElayne wrote:На мен вече за трети път ми се случва да затрия текст, но поне Back на браузъра работи в повечето случаи.Xellos wrote:Мдам голяма мъка е. Копирайте си по-дългите постове с ctrl+c преди да кликнете на submit, че мое се затрият ако избие грешка.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Днес постояно стигам до това:

Досадно е много.Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@shadowdance.info and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

- BaYa
- Forsaken
И аз съм винаги с копи & пейст, защото ми прави подобни номера отдавна. Но се опитвам винаги да потвърдя с бак бътън първо, дали не ми е постнал вече пост-а.
ДЕЛ, точно тази грешка ми дава винаги - 404 нот фаунд!!!
ДЕЛ, точно тази грешка ми дава винаги - 404 нот фаунд!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Всъщност грешката не е 404... точно в този случай 404 е допълнителна информация за това, че на сайта няма специално указана страница, която да показва при други грешки 
Истинската грешка е с код 500 и заглавие Internal server errоr - и последващото описание.
Това беше само като за подробности... иначе проблемите със сървърите си ги има, най-вероято са в goto.bg, пък колко са временни и какви варианти за разрешаването им има вече е друг въпрос

Истинската грешка е с код 500 и заглавие Internal server errоr - и последващото описание.
Това беше само като за подробности... иначе проблемите със сървърите си ги има, най-вероято са в goto.bg, пък колко са временни и какви варианти за разрешаването им има вече е друг въпрос

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- BaYa
- Forsaken
Не съм много сигурна. Посещавам няколко различни форума със същият формат; т.е. може би е същият хостинг или подобно! (Коригирайте без страх!!) И от няколко дена, Шадоуденс-подобните имат затруднения. 

Luxury is a matter of having options!!!
Ми да видим и други оферти за хостинг е време май вече 

Не се оплаквам. По-добре отколко те баннат. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.