- Spoiler: show
WoT 11 Knife of Dreams
- armageddon
- Forsaken
Ма добре бе, след като се радваш, лошо няма. Аз лошото го виждам като книги от след 5-та насам, щото в тях през 2-3 стават неща дето са стават разни работи дето не трябваше изобщо да стават? Де факто кажи ми една от сюжетните линии, започнати в 1те 3 книги дето търпи развитие ... изобщо от края на 3та книга?
Аз бих искала да благодаря на всички за спойлерите, тъй като това е книга, която няма да подхвана в близката година и половина (по ред причини, най-вече това, че не прочетох предната, щото ми писна от глупости, а за тази сега не ми се дават пари), а все пак ми е любопитно какво става със сюжета 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- armageddon
- Forsaken
И аз благодаря за спойлерите, защото не само в близката година, ами изобщо не смятам да си купя или да чета тази книга, както казах и преди ще купя само последната от поредицата. Така че, ако Джордан иска да ми привлече вниманието, да вземе да завърши Колелото най-сетне.
Яд ме е, защото в началото тръгна добре, дори мога да кажа че 1-ва книга е едно от любимите ми фентъзита, но после стана тя една...
Btw то от спойлерите нямаше особено и голяма полза, защото вече съвсем забравих кой кой беше. В последния на Марфа има 1 камара имена, които са ми абс непознати или поне не ги свързвам с никого. Добре, че Демандред ми разказа в общи линии какво се случва с основните герои. Мат ми беще любимец преди да изперка по Тюон или как там и беше името на онази саенчанска принцеса.

Btw то от спойлерите нямаше особено и голяма полза, защото вече съвсем забравих кой кой беше. В последния на Марфа има 1 камара имена, които са ми абс непознати или поне не ги свързвам с никого. Добре, че Демандред ми разказа в общи линии какво се случва с основните герои. Мат ми беще любимец преди да изперка по Тюон или как там и беше името на онази саенчанска принцеса.
pulled out
- armageddon
- Forsaken
Абе аз казах и по нагоре мисля, но ще повторя - точно този том се занимава прекалено много с глупостите и бездействието на Мат, което ми дойде прекалено. По добре оная да беше налагала Егвийн повечко с чехъла и квото там още я налагаше, или Файле да беше седяла затрупана повечко под оная къща. Дори бих предпочел да имаше още някоя глава с другата тъпа патка и нейните глупости (Елейн и квото там правеше из книгата щот се постарах да забравя и явно има ефект).
Вижте на какво попаднах днес случайно в нета:
В онлайн изданието на известното списание за фантастиka Locus е публикувано следното писмо, което се предполага, че е от Робърт Джордан и в което той обяснява, че е сериозно болен:
http://www.locusmag.com/2006/Features/0 ... etter.html
Никъде другаде не открих повече инфо по случая, т.е. доста вероятно е да е поредния безпочвен слух, но знае ли човек, има някакъв минимален шанс да е вярно...
В онлайн изданието на известното списание за фантастиka Locus е публикувано следното писмо, което се предполага, че е от Робърт Джордан и в което той обяснява, че е сериозно болен:
http://www.locusmag.com/2006/Features/0 ... etter.html
Никъде другаде не открих повече инфо по случая, т.е. доста вероятно е да е поредния безпочвен слух, но знае ли човек, има някакъв минимален шанс да е вярно...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- Interpreter
- Forsaken
- Spoiler: show
Спокойно, тя и без това Хариет пише книгите напоследък, тя ще продължи светото дело. Дано да не се наложи, де.Marfa wrote:Уф, пази Боже! Искам да я завърши все пак книгата си!
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
За съжаление новината се потвърди и то на самия блог на Джордан на Dragonmount:
http://www.dragonmount.com/RobertJordan/

http://www.dragonmount.com/RobertJordan/

Sure your parents might think you're a failure