Цветница...или поредния повод за купон в Лили ;p
Moderator: Moridin
само да напоня, въпреки че всички вече си знаете: Носете музика, може и MP3
Айде до утре, чакам ви след 7 ;p
Айде до утре, чакам ви след 7 ;p
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
Ами мача?... Ами тълпите фенове по улиците след това?...
Музика ще нося, танцува ми се този път. /Всъщност всичката ми музика е у теб бе, Лиляно!/
Бтв, който има нужда от водене да се спасява както може, аз съм много нагъсто с времето утре следобеда.
Музика ще нося, танцува ми се този път. /Всъщност всичката ми музика е у теб бе, Лиляно!/
Бтв, който има нужда от водене да се спасява както може, аз съм много нагъсто с времето утре следобеда.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Официално съобщение:
Регс няма да дойде
Барикадирана е в Белоградчик и ще си остане тук до май другата година.
Е ще си идва от време на време, когато музеят е в почивка или и дадат отпуска (което няма да е в близките шест месеца)...
Регс няма да дойде
Барикадирана е в Белоградчик и ще си остане тук до май другата година.
Е ще си идва от време на време, когато музеят е в почивка или и дадат отпуска (което няма да е в близките шест месеца)...
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
принципно има некъв шанс и компютър да има, но не е много сигурно, така че MP3 player не отказваме, само който ще го ноcи, да си вземе и кабела, че много сложно миналия път.
И да си носите четки за зъби, категорично отказвам този път да бъда будена с подобни нелепи искания ;p
И да си носите четки за зъби, категорично отказвам този път да бъда будена с подобни нелепи искания ;p
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*