Любим стил
О, не, Марф, не си ме разбрала :) На мен метъл-баладите са ми смешни и жалки, горе-долу толкова неслушаеми, колкото българския хип-хоп, ако и по-смислени като музика. Колкото по-бързо и динамично, толкова повече ще му се кефя, ма "повечко жица" и "по-твърдо" са ми излишни в процеса :)
And you can't dance with a devil on your back...
Няма бързи и бавни песни, има хубави и лоши.
За метъл баладите - първо това е едно крайно разтегливо понятие, включващо както отявлени лиготии, така и някои много култови песни. Мен много ме радва примерно както си върви дадена баладка и изведнъж да последва много "тежък" пасаж в нея. И btw, "твърдост" и "мелодичност" не са несъвместими понятия. Цялата работа в метъла е да се уцели златната среда между тях. Кво ли разбирам и аз, та съм седнал да ви обяснявам, но пъста скука...

За метъл баладите - първо това е едно крайно разтегливо понятие, включващо както отявлени лиготии, така и някои много култови песни. Мен много ме радва примерно както си върви дадена баладка и изведнъж да последва много "тежък" пасаж в нея. И btw, "твърдост" и "мелодичност" не са несъвместими понятия. Цялата работа в метъла е да се уцели златната среда между тях. Кво ли разбирам и аз, та съм седнал да ви обяснявам, но пъста скука...

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Ами и аз гласувах с "други", тъй като явно чалгата има повече право да е в анкетата отколкото любимият ми стил - латиното. Всъщност аз не я карам на харесване или нехаресване на даден стил, а на определена песен. Стиловете много не ги разбирам. Важно е песента да ми допадне, пък WGtF about the style...
Колкото до метълаq ми нали има такава поговорка "С какъвто се събереш такъв ставаш", та точно в този дух и аз напоследък се влияя от музикалните стилове на хората около мен и прослушах някакъв вид метъл...Досега бях на ниво метъл балади (бтв забелязах, че метъла може би е стилът с най-смислени и красиви текстове), но се усещам (Termiteeee, прав беше :( ), че прослушвам все по-hard metal.
Edit: В метъл баладите има култови мелодии, наистина. Това им е голямата сила, поне според мен.
Колкото до метълаq ми нали има такава поговорка "С какъвто се събереш такъв ставаш", та точно в този дух и аз напоследък се влияя от музикалните стилове на хората около мен и прослушах някакъв вид метъл...Досега бях на ниво метъл балади (бтв забелязах, че метъла може би е стилът с най-смислени и красиви текстове), но се усещам (Termiteeee, прав беше :( ), че прослушвам все по-hard metal.
Edit: В метъл баладите има култови мелодии, наистина. Това им е голямата сила, поне според мен.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
От така изброените гласувах за метъл...
просто липсваше опцията J-Pop иначе...
просто липсваше опцията J-Pop иначе...

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Ей, "Тату" на сапун бе!!!!!! Напалм за тях!!! Амаха! Ма инак по същество - бе први ми впечатление, че напоследък саундтраците са много по-слушаеми, приятни и качествени отколкото музикалните стърготини, дето ги въртят по музикалните канали и които са общо-взето еднакви до припадък. А, и на мен ми харесва музиката към "Гладиатор":)
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant