Форумните олигофрени - Стари, но златни :)
Moderator: Moridin
Мне, той е класик, съгласен съм, ма се пак спада към типа (тва за Гънслингър определение да знае за кво иде реч в темата) хора, несъобразяващи се с форумнитеп равила или мнението на юзърите и изкарвайки си го чрез псуване и обиди към всичко, коет мърда. Или просто са олигофрени и не може да се говори нормално с тях 

And you can't dance with a devil on your back...
-
- Paragon
Ъ, че кога е успял да иска тва и аз да не знам?!? Въх! Мммда мене ше ми сгрява сърцето спомена как ми обясняваше компира как да масажирам праилно Музата по едно време
. Бах маааму и падение.
Бе за олигофрен в смисъл на нещо дето да пребиеш и заровиш май само малкия Арута. Другите поне са явни кретени и човек се пази некак или поне им се смее. Оня келеш така подмолничко го раздаваше, че еваларка как е толкоз малак, а е толкоз голям боклук.

Бе за олигофрен в смисъл на нещо дето да пребиеш и заровиш май само малкия Арута. Другите поне са явни кретени и човек се пази некак или поне им се смее. Оня келеш така подмолничко го раздаваше, че еваларка как е толкоз малак, а е толкоз голям боклук.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
-
- Paragon
Ми имаше цяла една тема бре, Ксел - май беше от началото на годината, ама не съм много сигурен. Обясняваше как админите били адски мързеливи, нищо не правели, само давали модераторски права наляво и надясно, на какво приличало това - ей такива работи. В общи линии, не си спомням дали си беше поискал админ-права в прав текст, но навсякъде имаше изрази "в МОЯ форум такова нещо не може да има", "в МОЯ форум аз подхождам по-строго" и т.н.
Ма това е историческа тема беDilvish the Damned wrote:Ми имаше цяла една тема бре, Ксел - май беше от началото на годината, ама не съм много сигурен. Обясняваше как админите били адски мързеливи, нищо не правели, само давали модераторски права наляво и надясно, на какво приличало това - ей такива работи. В общи линии, не си спомням дали си беше поискал админ-права в прав текст, но навсякъде имаше изрази "в МОЯ форум такова нещо не може да има", "в МОЯ форум аз подхождам по-строго" и т.н.

За любителите на силните усещания
- Moridin
- Global Moderator
Лина, евала за аватара 
Марфе, РУЗОР!!! Точно така се казваше!!! Оня ден цял ден го мисля.. тоя е дет беше с брат си там, нали? И брат му беше нещо с Н..
Иначе... те в барда се въдят постоянно.. ма старите класики верно трудно се забравят, бяха си интелигентни олигофрени направо, днешните са пълна скука...

Марфе, РУЗОР!!! Точно така се казваше!!! Оня ден цял ден го мисля.. тоя е дет беше с брат си там, нали? И брат му беше нещо с Н..
Иначе... те в барда се въдят постоянно.. ма старите класики верно трудно се забравят, бяха си интелигентни олигофрени направо, днешните са пълна скука...
This is it. Ground zero.
- Moridin
- Global Moderator
А спомняте ли си Женалдин? В смисъл тя не беше форумен олигофрен, нали, обаче толкова сладко постоянно юркаше сички да са мили и добри... и с тия многоточия... и с Арута и Разко... (тогава сър стефан и сър намсикъв...)
сетих се, щото Дагърстаб е постнал нейния сайт долу в някоя от темите
сетих се, щото Дагърстаб е постнал нейния сайт долу в някоя от темите

This is it. Ground zero.
Неделчо 
Всъщност рядко, да не кажа никога, обръщам внимание на подобни кастрирани в менталното си развитие елементи. Просто не си струва човек да се занимава. 2/3 от вече споменатите хора, дори не ги помня. Нямам спомен какво са говорили и с какво са били особено дразнещи...
Напоследък имам едни такива ... хм ... силно потресаващи душевни изживявания, четейки с отворена уста и ей тоя поглед
подмазваческите (това е слаба дума просто) излияния на Спархоук в Бард.
Студьо пък ме докарва до истерични хилежи, а Мукчо е толкова здраво изчерпан, че ми е безразличен...

Всъщност рядко, да не кажа никога, обръщам внимание на подобни кастрирани в менталното си развитие елементи. Просто не си струва човек да се занимава. 2/3 от вече споменатите хора, дори не ги помня. Нямам спомен какво са говорили и с какво са били особено дразнещи...
Напоследък имам едни такива ... хм ... силно потресаващи душевни изживявания, четейки с отворена уста и ей тоя поглед

Студьо пък ме докарва до истерични хилежи, а Мукчо е толкова здраво изчерпан, че ми е безразличен...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Най-култовият ненормалник, на който съм попадал из необятния Интернет, е една особа, известна като Squished Frog от един WoT форум. Уникален, абсолютно ненормален и способен с почти всеки пост да ме приблуижи до смъртта от задушаване вследствие твърде силен смях.
Това май не е много по темата, но просто трябваше да го спомена. Иначе за такива, които постоянно псуват и не се съобразяват с правилата - логично е да са все от бард, защото другаде все пак има модератори, които се появяват по-често от веднъж на година.

Това май не е много по темата, но просто трябваше да го спомена. Иначе за такива, които постоянно псуват и не се съобразяват с правилата - логично е да са все от бард, защото другаде все пак има модератори, които се появяват по-често от веднъж на година.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!