Форумните олигофрени - Стари, но златни :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Dec 10, 2004 8:37 pm

Че камен, мукс и Де-Вор да не би да са оттам? Макар че Де-Вор не е точно олигофрен де.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 10, 2004 8:40 pm

Мне, той е класик, съгласен съм, ма се пак спада към типа (тва за Гънслингър определение да знае за кво иде реч в темата) хора, несъобразяващи се с форумнитеп равила или мнението на юзърите и изкарвайки си го чрез псуване и обиди към всичко, коет мърда. Или просто са олигофрени и не може да се говори нормално с тях :P
And you can't dance with a devil on your back...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Dec 10, 2004 8:44 pm

Че що бе? С Де-Вор човек можеше да приказва нормално! Разбира се, ако се намира на подходящото астрално ниво за целта, но другозиброените - с тях на което и ниво да си пак не можеш да комуникираш по какъвто и да бил дори смътно наподобяващ на адекватното начин.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Fri Dec 10, 2004 8:46 pm

Не е така - Елан имаше доста чести периоди на адекватност.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Fri Dec 10, 2004 8:53 pm

Като например онзи момент, в който настояваше Сивостен да му дадат администраторски права, защото не можели да си оправят собствения форум ли?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 10, 2004 9:41 pm

Ъ, че кога е успял да иска тва и аз да не знам?!? Въх! Мммда мене ше ми сгрява сърцето спомена как ми обясняваше компира как да масажирам праилно Музата по едно време :oops: . Бах маааму и падение. :wink:

Бе за олигофрен в смисъл на нещо дето да пребиеш и заровиш май само малкия Арута. Другите поне са явни кретени и човек се пази некак или поне им се смее. Оня келеш така подмолничко го раздаваше, че еваларка как е толкоз малак, а е толкоз голям боклук.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 10, 2004 9:43 pm

Има нещо такова, да...

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Fri Dec 10, 2004 10:00 pm

Ми имаше цяла една тема бре, Ксел - май беше от началото на годината, ама не съм много сигурен. Обясняваше как админите били адски мързеливи, нищо не правели, само давали модераторски права наляво и надясно, на какво приличало това - ей такива работи. В общи линии, не си спомням дали си беше поискал админ-права в прав текст, но навсякъде имаше изрази "в МОЯ форум такова нещо не може да има", "в МОЯ форум аз подхождам по-строго" и т.н.

ildalina
Adept

Post by ildalina » Fri Dec 10, 2004 10:20 pm

Dilvish the Damned wrote:Ми имаше цяла една тема бре, Ксел - май беше от началото на годината, ама не съм много сигурен. Обясняваше как админите били адски мързеливи, нищо не правели, само давали модераторски права наляво и надясно, на какво приличало това - ей такива работи. В общи линии, не си спомням дали си беше поискал админ-права в прав текст, но навсякъде имаше изрази "в МОЯ форум такова нещо не може да има", "в МОЯ форум аз подхождам по-строго" и т.н.
Ма това е историческа тема бе :wink:
За любителите на силните усещания

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Dec 10, 2004 10:24 pm

Лина, евала за аватара :)

Марфе, РУЗОР!!! Точно така се казваше!!! Оня ден цял ден го мисля.. тоя е дет беше с брат си там, нали? И брат му беше нещо с Н..

Иначе... те в барда се въдят постоянно.. ма старите класики верно трудно се забравят, бяха си интелигентни олигофрени направо, днешните са пълна скука...
This is it. Ground zero.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Dec 10, 2004 10:32 pm

А спомняте ли си Женалдин? В смисъл тя не беше форумен олигофрен, нали, обаче толкова сладко постоянно юркаше сички да са мили и добри... и с тия многоточия... и с Арута и Разко... (тогава сър стефан и сър намсикъв...)

сетих се, щото Дагърстаб е постнал нейния сайт долу в някоя от темите :)
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 10, 2004 10:34 pm

...Васил.

А иначе, знам, че тука ше ми скочат някои хора, но на моменти Турин...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Dec 10, 2004 10:39 pm

Неделчо :)

Всъщност рядко, да не кажа никога, обръщам внимание на подобни кастрирани в менталното си развитие елементи. Просто не си струва човек да се занимава. 2/3 от вече споменатите хора, дори не ги помня. Нямам спомен какво са говорили и с какво са били особено дразнещи...

Напоследък имам едни такива ... хм ... силно потресаващи душевни изживявания, четейки с отворена уста и ей тоя поглед :shock: подмазваческите (това е слаба дума просто) излияния на Спархоук в Бард.

Студьо пък ме докарва до истерични хилежи, а Мукчо е толкова здраво изчерпан, че ми е безразличен...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Dec 10, 2004 10:46 pm

Най-култовият ненормалник, на който съм попадал из необятния Интернет, е една особа, известна като Squished Frog от един WoT форум. Уникален, абсолютно ненормален и способен с почти всеки пост да ме приблуижи до смъртта от задушаване вследствие твърде силен смях. 8-) :D
Това май не е много по темата, но просто трябваше да го спомена. Иначе за такива, които постоянно псуват и не се съобразяват с правилата - логично е да са все от бард, защото другаде все пак има модератори, които се появяват по-често от веднъж на година.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 10, 2004 10:47 pm

...и правят нещо различно от тва да затрият целия форум...