Честит 8 декемврий...
Moderator: Moridin
- Ambartanen
- Arcanist
Варианта "Flood" дава още вариации btw ;p Ленче Q-то ми ще е DND отсекъде ;p
Аре марш да празнувате поръчал съм 1000 слона с крилца за към полунощ да ви се връткат около тиквите ;р
Аре марш да празнувате поръчал съм 1000 слона с крилца за към полунощ да ви се връткат около тиквите ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Lubimetz13
- Mistborn
Флюд ми хареса най-много от посочените, мда... И честит осми Декември, студенти, във вас се коренят надеждите на нацията и пивоварите, не ни изневявайте ;)
Last edited by Lubimetz13 on Thu Dec 09, 2004 9:56 pm, edited 1 time in total.
ми кат за първи 8ми ставаше, не можахме да се изпонапием кат прасета, нооооооо за това винаги може да се погpижим допълнително, ся всичко живо спи, но аз като смахната катерица вече съм свежа ;p
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*