КУПОООООООН!!!!!!!
Moderator: Moridin
За теб текила никаква, никога, просто забрави.
Jaar миличък, ние ще си мислим за теб докато ги слушаме, верно че не е съвсем като да си с нас, но като няма начин ;(
СИМЕОНЕЕЕЕЕЕ, ще те бия.
Нямаше начин за 18 да го отложа щот на 19 пък аз имам концерт.
Jaar миличък, ние ще си мислим за теб докато ги слушаме, верно че не е съвсем като да си с нас, но като няма начин ;(
СИМЕОНЕЕЕЕЕЕ, ще те бия.
Нямаше начин за 18 да го отложа щот на 19 пък аз имам концерт.
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
Ма не, Дем, от 1 чашка нищо няма да ти стане, пък в духа на традицията не можем да минем без като пуснем латино маратона
.
Лили, днес установих, че си много труден човек .... и капризен ...
...
За който не знае как да стигне до Лили специално ще направя среща по-рано. Само кажете къде ви е по-удобно на кино Сердика, пред китайския, на Лъвов мост или може би на спирката на 85?
А и подозирам само Дзверо и Таис имат нужда от гид?

Лили, днес установих, че си много труден човек .... и капризен ...

За който не знае как да стигне до Лили специално ще направя среща по-рано. Само кажете къде ви е по-удобно на кино Сердика, пред китайския, на Лъвов мост или може би на спирката на 85?
А и подозирам само Дзверо и Таис имат нужда от гид?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
ооооо мъж ми, тоя път ще се присъединиш към оргията значи ;pSimba wrote:Къде без мен
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
ми съмнявам се естествено, на хижата ме изостави на произвола на съдбата, нямаше кой да ме защити от гъделичкaщ ме Дилвиш :<