Elden Ring
Moderator: AlDim
Re: Elden Ring
Ми версия 1.08 Deluxe банан. така или иначе я пробвах офлаин та понагласих си я да мога да играя без много да се нервирам. След началото реши да не крашва вече, ся на стара щайга джиткам видеото, ама явно тоя тип соулс игри просто не са за мен, такова губене на време с рандъм моб дет ти пада отгоре не ме кефи ако ще да е див дизайн. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Re: Elden Ring
Йеп.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”