Сигурни ли сте, че знаем толкова неща, колкото си мислим, че знаем? В смисъл - самолетчето и този с пчелите бяха ясни. Ние реално не научихме толкова много за голямата мистерия. Моника мисли, че Уонда има пълен контрол, но аз не съм убеден в това.
Забелязахте ли как МЕЧ успя да разкодира всички хора в града, освен Агнес? Има нещо там! Освен това таймингът не съвпада - видяхме, че тези събития се случват скоро след края на Endgame, може би седмица или две след погребението на Старк. На него Уонда си беше напълно спокойна - вярто, тъжничка, но стабилна. Няма логика изведнъж да се е побъркала от мъка и да е направила сама всичко това. Използват я.
Стана ми интересно как Дарси се изненада от рекламите - там също има нещо. Интересно това предаване на сигнал какво точно е - кой точно изпраща това съобщение на външния свят, защо се получава този сигнал.
Иначе отварящата сцена с Моника в болницата беше невероятна, много ми хареса. И ми харесва идеята, че MCU яко феминизира историята на тази вселена - Пеги Картър е създател на ЩИТ, а Мария Рамбо на МЕЧ