7 от 20 не са американци, айде 8 с Макадамс, мисля че оттам идва възмущението.
Надявам се, че не го мислиш сериозно това.Roland wrote:Най-добрият анализ на номинациите за филм към момента:
https://www.washingtonpost.com/blogs/co ... s-of-2016/
Еми за diversity points не се брои. Всъщност в момента исканията много ми приличат на пасивно агресивното мрънкане от преди 10 години на по-малоумната част от геймърите Еберт да признае игрите за форма на fine art.Litz wrote:Еми то тогава не трябва да броим и Кейт Бланшет, Викандер, Фасбендър, Редмейн, Райлънс, Уинслет и Рамплинг![]()
7 от 20 не са американци, айде 8 с Макадамс, мисля че оттам идва възмущението.
Бате статията е очевиден бъзик...tigermaster wrote:Надявам се, че не го мислиш сериозно това.Roland wrote:Най-добрият анализ на номинациите за филм към момента:
https://www.washingtonpost.com/blogs/co ... s-of-2016/
Авторката коментира филми, без да ги е гледала, и основното, което е написала за най-сериозния претендент, са критики по външния вид на актьорите. Да не говорим колко е досадно в коментара към всеки филм, освен "Мостът на шпионите", да чета колко по-як бил "Лудият Макс".
Явно чета криво или бъзикът е прекалено тънък за възприятията ми, защото същестсвена разлика между статията и писанията на Шайхири от едно време не виждам. И той влагаше опити за хумор, докато коментираше с пълна увереност неща, които не е гледал и няма намерение да гледа.Roland wrote:Бате статията е очевиден бъзик...
Ми не, тва е мега явен дърп, в който някой, който се кефи на Мад Макс, демонстрира по супер забавен и интелигентен начин как точно средният зрител гледа тия номинации - "моят си филм е най-як, независимо какво общо има с останалите и може ли изобщо да се сравнява".tigermaster wrote:Явно чета криво или бъзикът е прекалено тънък за възприятията ми, защото същестсвена разлика между статията и писанията на Шайхири от едно време не виждам. И той влагаше опити за хумор, докато коментираше с пълна увереност неща, които не е гледал и няма намерение да гледа.Roland wrote:Бате статията е очевиден бъзик...
Защо не са възложили статията на някой, който е гледал всички филми, не знам.
Значи съм чел криво... СориRoland wrote:Ми не, тва е мега явен дърп, в който някой, който се кефи на Мад Макс, демонстрира по супер забавен и интелигентен начин как точно средният зрител гледа тия номинации - "моят си филм е най-як, независимо какво общо има с останалите и може ли изобщо да се сравнява".
То и аз се стрестахGhibli wrote:Тайгъре, плашиш ме, досега не си демонстрирал такива проблеми с чувството за хумор![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest