ЧРД, Таис ;)
Moderator: Moridin
All the good things:P
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
-
- Paragon
благодаря много на всички ви - ужасно сте мили
обичам ви - знаете го, макар понякога да го показвам по особено вулканичен начин, но се надявам да ми простите, де - така и не се научих на друг
Дилвише, гад такава, да бе казал, че платиненият цвят ми отива - нали към него се стремя
обичам ви - знаете го, макар понякога да го показвам по особено вулканичен начин, но се надявам да ми простите, де - така и не се научих на друг
Дилвише, гад такава, да бе казал, че платиненият цвят ми отива - нали към него се стремя
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Lubimetz13
- Mistborn
Честито и от мен, дано да си все така весела, че и още и разбира се всички останали традиционни и нетрадиционни благинки да ти се случват
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
- The Dragon
- Elder God