Hellsing

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Sep 13, 2004 5:19 pm

След като изгледах целия сериал е време да изразя и аз лично мнение...
То не, че има какво толкова да кажа, ама все пак: изкефи ме, но... всичко беше доста претупано накрая. Всъщност, тъй като не съм гледал много анимета, не знаех какво точно да очаквам, но оценката е позитивна. Увлече ме, един вид ме зариби, беше забавно... И музиката си беше хубава, Рол :). А Рол е прав за края, разочароващ си беше. Просто недовършен. Останаха твърде много неизяснени неща...
Някой да може да ми препоръча нещо подобно, което може да се намери из нета? Ян? :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 13, 2004 9:44 pm

Подобно... аз се сещам само за Авенджър, макар че там не е баш същото. Ама като атмосфера ми е най-близко. А е претупано щото не е имало кинти, доколкото знам, за повече, а е трябвало да се сложи "някакъв" край. В смисъл, то оня гадния накрая го няма изобщо в оригиналната история (мангата).
And you can't dance with a devil on your back...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Oct 20, 2005 2:03 pm

Мда,с 2 ръце за Хеллсинг,първото аниме което гледах от новите,много кефи,само дето края е много претупан.добре че сега правят вторис езон
:lol:
Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Oct 20, 2005 2:21 pm

В грешка си ;) Краят не е претупан, а изсмукан от пръстите, колкото да го има. А това, което правят, не е втори сезон, а изцяло нов сериал, който да се придържа плътно по мангата и да я следва май до самия край.
And you can't dance with a devil on your back...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Oct 20, 2005 2:27 pm

аууу,поправям се:)
А това, което правят, не е втори сезон, а изцяло нов сериал, който да се придържа плътно по мангата и да я следва май до самия край.
дай боже:)
Image

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Oct 21, 2005 9:44 pm

Ми ако беше гледал трейлъра, то си личи ...

Пък и Серас тоя път изглежда като яка мадама, каквато е и в мангата :)

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Oct 22, 2005 1:24 am

и откъде да го зема тоз траилер моля????
Image

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Oct 22, 2005 2:13 am

Ми да ти кажа аз не знам, а брат ми не помни от де го беше свалял ...

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Sat Oct 22, 2005 4:25 pm

Трейлър. При мен имаше малко проблеми с гледането, но това, което видях, беше доста близко до мангата, което ме радва.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 22, 2005 6:44 pm

Е има 1-2 варианта и трейлъри вкл. и от техния си сайт. Се му губа линка, ма и без тва си е 'under construction'.

Четете МАНГАТА ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Sun Oct 23, 2005 9:17 pm

А докъде е излязла сега мангата? Аз съм чел до трета част от осми том мисля, но загубих линка, а наскоро чух, че били излязла до края (предполагам свършва с осми). Някой може ли да даде линк откъде да си я дръпна?

Elan Morin Tedronai

Post by Elan Morin Tedronai » Mon Nov 14, 2005 4:06 pm

ами, това е едно от малкото анимета, които ми харесва. героите бяха добри, освен онази ревла, която я направиха вампирка в първата серия. Александър Андерсон, който беше пънкарът-злодей-регенратор е голям пич. Алукард също е готин пич, но не мисля, че имаше големи проблеми в серийките.

общо взето хората не се бяха устремили към някаква зашеметяваща история с големи злодеи. просто всичко беше стил. анимацията също беше стилна, алукард беше стилен, злодеите бяха стилни, но тъпи. всичко беше стилно. само дето историята не беше стилна, а беше слаба, колкото да представи Алукард, да нахвърля на две-на три нещата и да остави зрителите да се кефят на стила.

графика и атмосфера: 9/10
герои: 7/10
история и фабула на действието: 3/10

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 18, 2005 9:14 am

Ако имаш време хвърли един поглед на Мангата, там стила е eee.. абе стилна е, докато анимето малко са останали без пари и са омазали сценария ептен. Значи може да те заинтересува и факта че ще правят хелсинга наново по оригиналната история в мангата която след 1-ви епизод на старите серии кривва съвсем на другаде.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Nov 18, 2005 9:21 am

По скоро след около 5ти или 6ти кривва хептен на другаде, ма определено в мангата е истината!

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Fri Nov 18, 2005 9:46 am

Хелзинга страшно ме изкефи навремето като го даваха по Вива, съответно съм го гледал на немски (а шибаните немци бяха вкарали доста култови гласове), еди приятел го имаше на английски ама много слабо ми се стори - не знам на японски как ще подейства:-)))
Кво да кажа въпреки това че наистина си е недовършен сериалът си е култ и класика :D
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me