ShadowDance #25
Moderator: Moridin
Всъщност съм почти сигурен, че го има "Гарантирано задоволство" в това издание, което аз съм чел. Със сигурност съм го чел.
Но в това, каченото на sf.ludost.net, където ги препрочетох набързо, за да си напиша Евъргрийна, пък го намяше, което ме поозадачи.
Както и да е, важното е, че броят много радва. особено редакционното и това, което Марф е писала за Еврокона.
Но в това, каченото на sf.ludost.net, където ги препрочетох набързо, за да си напиша Евъргрийна, пък го намяше, което ме поозадачи.
Както и да е, важното е, че броят много радва. особено редакционното и това, което Марф е писала за Еврокона.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Хм, сега прочетох профилите и непреведеното и са много хубави. Зарибяващи:) А, и да живее ИМФ, голям симпатяга е:)
Ся, не знам как да се изразя за анимето така че да не се повторя, но в такъв случай ще се повторя. Пък. И то е много зарибяващо.И въпреки че Рол упорито обяснава сдухаността на героите, само разпалва любопитството някак.
Ся, не знам как да се изразя за анимето така че да не се повторя, но в такъв случай ще се повторя. Пък. И то е много зарибяващо.И въпреки че Рол упорито обяснава сдухаността на героите, само разпалва любопитството някак.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Шинджи просто има проблеми със самоопределянето и е бил подтискан от съседското момиченце, но ако спазва достатъчно съвестно режима на медитация и комбинациите от лекараства няма да има много тежки пристъпи често. Ама ха! То бива липса на съчуствие, бива...:Р
I don't wanna die
Е, в негова защита ще изтъкна, че аватарът му поне не е във вид на странно двуизмерна мишка, нали... Я пак ми обяснете за спама?

Mor: Таралеж! Моля! "Cuz the hedgehog can't be buggered at all..."
Marfa: ...горкичкият:( Ко си му направил, че е в такъв вид?!
Mor: The notion of aesthetics has always been lost to you, my most dear child. For is it not written, transcendence hides within what we cannot perceive...
Marfa: Виж, Ежко, вземи верно намали гъбите, а? Драстично, имам предвид:РРРРР

Mor: Таралеж! Моля! "Cuz the hedgehog can't be buggered at all..."
Marfa: ...горкичкият:( Ко си му направил, че е в такъв вид?!

Mor: The notion of aesthetics has always been lost to you, my most dear child. For is it not written, transcendence hides within what we cannot perceive...
Marfa: Виж, Ежко, вземи верно намали гъбите, а? Драстично, имам предвид:РРРРР
Last edited by Marfa on Tue Aug 24, 2004 9:15 pm, edited 1 time in total.
Moridin може и да не е гледал "Neon Genesis Evangelion". Но аз - да... и ми е мъчно да чета такива неща.
Аз едва ли имам много думата, след като сигурно Roland е изгледал доста повече аниме от мен, но не мога да не кажа поне няколко похвални думи за първото аниме, което гледах изобщо. То е като първата любов - дори и нещо по-хубаво да има един ден, можеш ли да забравиш какво си изпитал първия път? А Shinji ми харесва именно със своята детинщина, с обърканото си съзнание и ранимост.
Признавам, че сериите ми служиха само за да опозная характерите в дълбочина - за да мога да разбера края. А и има истина в това, че е доста неразбираемо, но точно това ми хареса...
- Then, where is my dream?
- Your dream is after the real world.
- Where is my real world?
- Your real world is after the end of your dream.
...
- The real world exists somewhere, a dream exists in what we are.
Колкото до музиката... изобщо не е посредствена, толкова е разнообразна дори. И Бах се вписва идеално в битките. Изпълнението на "Fly me to the moon" от жена прави песента много по-красива и нежна от оригинала на Франк Синатра.
Да, може и това да попада в строгите класификации на клишетата, но е толкова хубаво! Roland, а тъкмо започнах да те харесвам след написаното за "Noir" - с какво чувство само! Няма значение дали е "евтин драматизъм"... Наистина няма нещо по-надъхващо от мнението на един фен, написано така искрено и пламенно...

Признавам, че сериите ми служиха само за да опозная характерите в дълбочина - за да мога да разбера края. А и има истина в това, че е доста неразбираемо, но точно това ми хареса...
- Then, where is my dream?
- Your dream is after the real world.
- Where is my real world?
- Your real world is after the end of your dream.
...
- The real world exists somewhere, a dream exists in what we are.
Колкото до музиката... изобщо не е посредствена, толкова е разнообразна дори. И Бах се вписва идеално в битките. Изпълнението на "Fly me to the moon" от жена прави песента много по-красива и нежна от оригинала на Франк Синатра.
Да, може и това да попада в строгите класификации на клишетата, но е толкова хубаво! Roland, а тъкмо започнах да те харесвам след написаното за "Noir" - с какво чувство само! Няма значение дали е "евтин драматизъм"... Наистина няма нещо по-надъхващо от мнението на един фен, написано така искрено и пламенно...
Няма мрак. Само липса на светлина.