Аз до тук в темата виждам хора, които фейлват мощно, както и аз несъмнено неведнъж съм го правил, и е толкова умилително... Не спирам да се изумявам.Claymore47_Fen wrote:Време беше за такава тема.

Moderator: Moridin
От мене оформлението на корицата ;рJohanVladimir wrote:Амелия!!!
P. S. Ако никой друг не напише тая книга игра, аз ще я напиша!
Санса и аз я мразех в началото, щото е куха стереотипно-романтична пача, но в последствие ми стана много жал за нея. Вече взе да плаща прескъпо за тъпотата си. Не заслужаваше ЧАК такава съдба, баси, само щото мозъкът й е като ония сребристи гладки топки в подлеза на НДК. Тук си е същата овца, не виждам да е нещо по-сметкаджийка или зловредна. Ма нещо актрисата не се справя добре.
А Джофри е толкова явен продукт на имбридинг!!!
Отгде са го намерили този толкова ужасяващ младеж? Получавам позиви да го ритам в лицето с кубинка, само като се завърти на екрана!
RRSunknown wrote:Делюжъна май не е бил в казармата - иначе щеше да знае как 100 човека поддържат смръщеното изражение нон стоп.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Youtube ми дава ЦЯЛАТА необходима информация да преценя за отрицателно време (в комбинация с ревютата) дали нещо има някакъв потенциал да го играя или не.
Amelia wrote: Загадките са за да се отгатват нали? А веднъж отгатнати не спират да кефят задължително.
Когато си играя със сламката в чашата с кола ще знам, че покачването на течността в нея се дължи на капилярните явления и на повърхностното напрежение на колата. Мога да си задам въпроси и евентуално да отговоря на тях за това как влияе химическия състав на колата върху тези явления. Какво ще се промени, ако променя диаметъра на сламката. И т.н. Тоя процес ще ми докара голям кеф, въпреки че вече е отгатнат. Може нещо да не ми е наред в главата, че тея неща да ме забавляват, ба ли го? Хора секви.
В същия тоя момент фондовата борса в САЩ се срива и аз си нямам и хабер що, как и т.н., щото е в една област на знание, с която нямам почти никакъв контакт. Това е информация, достъпна в момента за колективното човечество, но не и за мен като индивид. Ще ми стане достъпна като се образовам по въпроса. Така ще мога да си го обясня. След което вече ще знам за капилярните явления и за фондовата борса, но няма да знам нищо за банковото дело, международните отношения, рандъм индийско наречие,
късния барок в изобразителното изкуство, романтизма в западната литература и т.н. Схващаш ли ми мисълта? Това че някой някъде е обяснил нещо не означава, че обяснението ми е достъпно на мига, че очарованието от загадката ще изчезне, когато някой я реши преди мен и вместо мен и т.н.
А пък в това да прилагаш знанието си за различни реални проблеми е вече ЕБАСИ кефа, при това ЕБАСИ различния кеф. Примерно - теорията на лигандното поле приложена на практика към активните центрове на медсъдържащите комплекси, които изучавам. Ма кво да ви обяснявам. Според вас - кво? Удоволствие може да се получи само при акта на създаване и анализ на някаква фикция от литературен, визуален или музикален характер??? Не ми казвайте такова нещо, плз.![]()
ОМГ, аз мога да се удивя от и накефя на гениалността на мирозданието само докато се придвижвам напред по дадена повърхност, щото заради силата на триене мога да го направя. Или като гледам цвета на дадена дреха да си представям какви електронни преходи се случват в това багрило. Или като гледам иглестите кристали по прозореца и си представям подредбата на молекулите в тях и на кви точно симетрични оператори се подчинява въпросната кристална решетка. Почвам да си мисля, че водя много по-богат емоционален живот от сичките творци, взети накуп баси.
Ще ми говорите за абстрактното, когато научите математика.
Вяра никога няма да спре да има. В света има достатъчно стохастика за тая цел.
Silver wrote:Най-лесно теорията за паралелните вселени може да се провери като човек се застреля. В някои от тях пистолетът ще засече.Това е квантова обосновка на понятието "щастлива случайност".
![]()
От: viewtopic.php?t=3944&sid=e20ee43d6b0fb2 ... 846a0aaadaБих ти отговорил, но помежду изблиците на смях не мога да измисля нищо смислено.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests