Index citation

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Apr 11, 2011 3:55 am

Claymore47_Fen wrote:Време беше за такава тема. :D
Аз до тук в темата виждам хора, които фейлват мощно, както и аз несъмнено неведнъж съм го правил, и е толкова умилително... Не спирам да се изумявам. :lol:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Apr 11, 2011 8:03 am

Фейлват мощно? Dude, you need a check of the humor glands.
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 11, 2011 10:08 am

Абе не е да не фейлват в известен смисъл, иначе нямаше да е забавно.
JohanVladimir wrote:Амелия!!! :yay:

P. S. Ако никой друг не напише тая книга игра, аз ще я напиша! 8-)
От мене оформлението на корицата ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Apr 11, 2011 11:10 am

The Dragon wrote:Терорист който не може да си подпали гащите като хората е причината цяла америка да се паникьоса като за световно. Толкова са жалки.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Apr 11, 2011 2:26 pm

А да, това от доста време ми се въртеше из главата ама ме мързеше да се ровя по темите. The Dragon strikes again! :lol:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Apr 26, 2011 10:31 am

Амелито т'ва:
Санса и аз я мразех в началото, щото е куха стереотипно-романтична пача, но в последствие ми стана много жал за нея. Вече взе да плаща прескъпо за тъпотата си. Не заслужаваше ЧАК такава съдба, баси, само щото мозъкът й е като ония сребристи гладки топки в подлеза на НДК. Тук си е същата овца, не виждам да е нещо по-сметкаджийка или зловредна. Ма нещо актрисата не се справя добре.

А Джофри е толкова явен продукт на имбридинг!!!
Отгде са го намерили този толкова ужасяващ младеж? Получавам позиви да го ритам в лицето с кубинка, само като се завърти на екрана!
:lol:

Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Apr 28, 2011 12:33 pm

Martix
Пратчет пише точно на моята мисловна честота, и че трябва да му се издигат паметници на всяко равно място и всички хора да го почитат в култ.
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Apr 29, 2011 6:42 pm

Статус на Радан Кънев във Фейсбук:
Някой да знае как вървят военните действия между Пловдив и Джамахирията? По CNN има пълно медийно затъмнение ...

Уук.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu May 05, 2011 7:23 pm

В отговор на коментар, че Джейсън Момоа като хал Дрого непрекъснато бил намръщен и това било неестествено:
RRSunknown wrote:Делюжъна май не е бил в казармата - иначе щеше да знае как 100 човека поддържат смръщеното изражение нон стоп.
:lol: :thumbsup:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue May 10, 2011 1:07 am

Youtube ми дава ЦЯЛАТА необходима информация да преценя за отрицателно време (в комбинация с ревютата) дали нещо има някакъв потенциал да го играя или не.
Image

Да можех и аз така с филми, сериали и четива, колко време щях да спестя, ехеее.
The Best of Mozart

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 13, 2011 9:54 am

Ся, малко е дълго, ама се присетих като гледах темата за религията...
Amelia wrote: Загадките са за да се отгатват нали? А веднъж отгатнати не спират да кефят задължително.

Когато си играя със сламката в чашата с кола ще знам, че покачването на течността в нея се дължи на капилярните явления и на повърхностното напрежение на колата. Мога да си задам въпроси и евентуално да отговоря на тях за това как влияе химическия състав на колата върху тези явления. Какво ще се промени, ако променя диаметъра на сламката. И т.н. Тоя процес ще ми докара голям кеф, въпреки че вече е отгатнат. Може нещо да не ми е наред в главата, че тея неща да ме забавляват, ба ли го? Хора секви.

В същия тоя момент фондовата борса в САЩ се срива и аз си нямам и хабер що, как и т.н., щото е в една област на знание, с която нямам почти никакъв контакт. Това е информация, достъпна в момента за колективното човечество, но не и за мен като индивид. Ще ми стане достъпна като се образовам по въпроса. Така ще мога да си го обясня. След което вече ще знам за капилярните явления и за фондовата борса, но няма да знам нищо за банковото дело, международните отношения, рандъм индийско наречие,
късния барок в изобразителното изкуство, романтизма в западната литература и т.н. Схващаш ли ми мисълта? Това че някой някъде е обяснил нещо не означава, че обяснението ми е достъпно на мига, че очарованието от загадката ще изчезне, когато някой я реши преди мен и вместо мен и т.н.

А пък в това да прилагаш знанието си за различни реални проблеми е вече ЕБАСИ кефа, при това ЕБАСИ различния кеф. Примерно - теорията на лигандното поле приложена на практика към активните центрове на медсъдържащите комплекси, които изучавам. Ма кво да ви обяснявам. Според вас - кво? Удоволствие може да се получи само при акта на създаване и анализ на някаква фикция от литературен, визуален или музикален характер??? Не ми казвайте такова нещо, плз. :shock:

ОМГ, аз мога да се удивя от и накефя на гениалността на мирозданието само докато се придвижвам напред по дадена повърхност, щото заради силата на триене мога да го направя. Или като гледам цвета на дадена дреха да си представям какви електронни преходи се случват в това багрило. Или като гледам иглестите кристали по прозореца и си представям подредбата на молекулите в тях и на кви точно симетрични оператори се подчинява въпросната кристална решетка. Почвам да си мисля, че водя много по-богат емоционален живот от сичките творци, взети накуп баси.

Ще ми говорите за абстрактното, когато научите математика.

Вяра никога няма да спре да има. В света има достатъчно стохастика за тая цел.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri May 13, 2011 12:12 pm

Silver wrote:Най-лесно теорията за паралелните вселени може да се провери като човек се застреля. В някои от тях пистолетът ще засече. :lol: Това е квантова обосновка на понятието "щастлива случайност". :)
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Martix
Jaghut Tyrant

Post by Martix » Fri May 13, 2011 1:46 pm

Брой 68 wrote: Ще се срещнем пак след месец, месец и нещо.
:)
There are no rules! I'm gonna get you!

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri May 13, 2011 8:34 pm

It takes time for a good 69. :P
The Best of Mozart

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Mon May 16, 2011 2:35 pm

Бих ти отговорил, но помежду изблиците на смях не мога да измисля нищо смислено.
От: viewtopic.php?t=3944&sid=e20ee43d6b0fb2 ... 846a0aaada