хехеА "драматичното" бягство от сватбата и псевдо-научното ( знам си аз, че дразня с толкова много "псевдо"-та пред думите, но точно тоя път не преувеличавам и на йотарешение на проблема със синтеза представляваха за мен кондензиран кеф, нарязан на пържоли, наистина...

- Спайдърмен, който за една минута изстрелва от китката си стотици метри паяжина, дебела като въже, очевидно има кости от стомана и с невидимите си иглички се залепва мощно за стъкло, бетон и стомана
- ДокОк, който с ръцете си повдига коли, въпреки че очевидно тежестта им би трябвало да го смаже
- синтеза, О, синтеза, да, Любимец 13 го спомена.. най-весело беше когато го "удавиха"
- Спайди скача между блокове, няма сили, пребива се от височина някъде 10 етажа, става с болки в кръста и си тръгва поприведен, но все пак жив
- ДокОк си слага огромен метален октопод, който се забива в гръбначния му стълб и може да го накара да полудее, вместо да използва най-обикновени роботи, за да си работи по проекта ??!!
- способностите на Спайди, които ту изчезват, ту се появяват, при това появяването обратно става за секунди (срещата в кафето с Ем Джей)
като изключим това филмът го гледах с удоволствие, така че си е изпълнил целта да забавлява
много приятно впечатление прави, че героите са някакви що-годе нормални човешки образи, а не добър-Железен мъж (примерно Батман) и лош - Много Лош и Изключително Гаден (тук лошите са раздвоени и търпят развитие)