Номинации за Оскар `09
- Gunslinger
- Warmage
Изгледах и The Blind Side.Ясно е за какво академията си го е харесала.Яко манипулативен е.
Но за сметка на това Сандра Бълок беше далеч от типично си дразнещо аз, но не смятам, че трябва да и дадат Оскара.

http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Няма никакви истини. Просто дразниш. Заяждаш се с хората. Никой не е длъжен да споделя мнението ти, реално преценящо типче. Прояви елементарно възпитание и не се дръж, като кретен. Баси!Silver wrote:Ок, ок, спирам с истината-която-боли. Предполагам настоятелното говорене против нещо мащабно оувърхайпнато е много по-дразнещо за хайпнатите, отколкото самият оувърхайп - за хората, които реално преценят нещата.
Иначе оскарите са си боринг. Всяка година стават все по-скучни и незначителни. Поне за мен. Интересно ми е само кой ще вземе за най-добър режисьор.
- RRSunknown
- Elder God
The Blind Side е много слаб филм, Сандра Бълок е много слаба актриса, няма да си кривя душата това е истината. Пълен абсурд са тея две номинации, но то като се и погледне как някой категории са направо 1:1 копирани от Глоубс може човек да сети откъде им е дошла тая идея...
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
Джеф Бриджес, Сандра Бълок; ако под 'сценарий' визираш оригинален - на този етап бих казала The Hurt Locker...RRSunknown wrote:въпроса е кой ще вземе за сценарий и за главни роли .
Мисля, че е крайно време да ощастливят Деспла с Оскар...очевидно най-вълнуващият въпрос е дали fantastic mr fox ще земе за саундтрак

С Blind Side-a най-нервиращото и безумно нещо е, че имайки предвид voting системата на Оскарите, те се опитват да ме убедят, че всъщност има членове на Академията, които са поставили точно този филм на #1 в личните си списъци, когато са гласували за номинациите. Еми, съжалявам, ма с това трябва да приема, че едно здравословно количество от т.нар. членове са...идиоти, които не гледат филми.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib