Star Trek
Мне, аз проблем не виждам хич. А "Вавилон" е доста тежка боза. В смисъл, точно в стил "Фарскейп", "Андромеда" и прочее шитни от тоя тип - евтино, плитко, МНОГО елементарно и долнокачествено, с по 10$ бюджет на серия. В смисъл, и "Лекс" беше такова, но то имаше много яка концепция и супер иновативна при това, с което компенсираше.
And you can't dance with a devil on your back...
Фарскейп e доста далеч от евтин - особено от втори сезон нататъкRoland of Gilead wrote: В смисъл, точно в стил "Фарскейп", "Андромеда" и прочее шитни от тоя тип - евтино, плитко, МНОГО елементарно и долнокачествено, с по 10$ бюджет на серия.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Тая фраза е ключова. Аз пък съм гледал всичко. Даже го имам целия сериал и по мое мнение си в голяма грешка.Roland of Gilead wrote:Всичко, което съм имал нервите да изгледам от него, си беше евтино и като концепция, и като визия, и като изпълнение. Още по-зле, ако и много пари стоят зад него.
Правилата на бордгейминга:
- Amos Trask
- Aes Sedai
- JaimeLannister
- Forsaken
Мор, Лекс беше по-скъпо от тия поне като ефекти, освен това не му личеше малкият бюджет, за разлика от тях. И да, замислено беше като четири истории от по два едночасови епизода. Всяка история кефеше оптимално, а оупънинга, в който Лекс обясняваше колко е мощен, владееше и го знаех наизуст :)
"I am the Lexx. I am the most powerful weapon of destruction in Two Universes. I was grown on the Cluster which was ruled by His Shadow.
The food was good there..."
И прочее, натам малко ми се мержелее вече :) Обаче бях вулгарно зарибен, когато го даваха, още ме е яд, че си го изтрих, имах го цялото...
"I am the Lexx. I am the most powerful weapon of destruction in Two Universes. I was grown on the Cluster which was ruled by His Shadow.
The food was good there..."
И прочее, натам малко ми се мержелее вече :) Обаче бях вулгарно зарибен, когато го даваха, още ме е яд, че си го изтрих, имах го цялото...
And you can't dance with a devil on your back...
- armageddon
- Forsaken
Айде сега, и аз имах нервата да гледам целия Лекс, докът го въртяха по пазарджишкия кабел, даже гледах и повторенията. Обаче последните серии (след като видяха сметката на едната вселена) в общи линии се отказах да ги гледам, тогава хептен забози работата. Иначе точно това е в пъти по добро от всякакви изпълнения от тази сфера - разните там Вавилони, Стар треци, и Фарскеипове (като повечето от тях даже съм ги гледал, Фарскапе даже ме кефеше до едно време, преди сериите да станат сапунка от типа на Дързост & Красота - значи докато Чи аяна и онзи кафявия едва не се ебяха пред камерата, Краитън и Ерън седяха и само се обясняваха), защото е толкова аматьорски направен, и имаше такава интересна идея в първите "онези 4" епизода, та чак кефеше.
А да - и Фарскапе според мен е всичко друго, но не и сериал със голям budget. Или поне кат са били заделили толкоз бюджет за ужасно изгелйдащи кукли, грим, боя и други подобни, да бяха бутнали и някол зелен гущер вповече за ефекти.
А да - и Фарскапе според мен е всичко друго, но не и сериал със голям budget. Или поне кат са били заделили толкоз бюджет за ужасно изгелйдащи кукли, грим, боя и други подобни, да бяха бутнали и някол зелен гущер вповече за ефекти.
- Amos Trask
- Aes Sedai