Star Trek

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 26, 2004 12:49 pm

Мне, аз проблем не виждам хич. А "Вавилон" е доста тежка боза. В смисъл, точно в стил "Фарскейп", "Андромеда" и прочее шитни от тоя тип - евтино, плитко, МНОГО елементарно и долнокачествено, с по 10$ бюджет на серия. В смисъл, и "Лекс" беше такова, но то имаше много яка концепция и супер иновативна при това, с което компенсираше.
And you can't dance with a devil on your back...

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Jun 26, 2004 1:41 pm

Roland of Gilead wrote: В смисъл, точно в стил "Фарскейп", "Андромеда" и прочее шитни от тоя тип - евтино, плитко, МНОГО елементарно и долнокачествено, с по 10$ бюджет на серия.
Фарскейп e доста далеч от евтин - особено от втори сезон нататък
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 27, 2004 9:58 am

Всичко, което съм имал нервите да изгледам от него, си беше евтино и като концепция, и като визия, и като изпълнение. Още по-зле, ако и много пари стоят зад него.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Jun 27, 2004 11:21 am

Roland of Gilead wrote:Всичко, което съм имал нервите да изгледам от него, си беше евтино и като концепция, и като визия, и като изпълнение. Още по-зле, ако и много пари стоят зад него.
Тая фраза е ключова. Аз пък съм гледал всичко. Даже го имам целия сериал и по мое мнение си в голяма грешка.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 27, 2004 12:19 pm

Ходи се снимай :р Има гаден плюшен олигофрен, който прилича на бухала от "Мечо Пух" :р Аз пък съм гледал целия "Лекс", което ме съмнява много хора тук да са имали нервите да напраят :р

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Jun 29, 2004 11:44 am

Правилно те съмнява - лудите сте на изчезване. :P :twisted:
:shark:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jun 29, 2004 8:02 pm

Е съдейки по болните ти изказвания за Колелото, явно не сме :р

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jun 29, 2004 11:02 pm

Фарскейп не съм го гледал много, но и той и Вавилон (който беше доста як) си бяха стартрековидни клонинги, докато Лекс беше замислен като пет серии на кръст и освен това беше доста по-евтин, всъщност, само дето героите бяха яки идиоти.
This is it. Ground zero.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Jun 30, 2004 12:48 am

Roland of Gilead wrote:Ходи се снимай :р Има гаден плюшен олигофрен, който прилича на бухала от "Мечо Пух" :р Аз пък съм гледал целия "Лекс", което ме съмнява много хора тук да са имали нервите да напраят :р
Аз, аз, аз!!! Всичко изгледах и както вече казах- Лекс РУЛЗЗ!!! :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 30, 2004 6:37 pm

Мор, Лекс беше по-скъпо от тия поне като ефекти, освен това не му личеше малкият бюджет, за разлика от тях. И да, замислено беше като четири истории от по два едночасови епизода. Всяка история кефеше оптимално, а оупънинга, в който Лекс обясняваше колко е мощен, владееше и го знаех наизуст :)

"I am the Lexx. I am the most powerful weapon of destruction in Two Universes. I was grown on the Cluster which was ruled by His Shadow.
The food was good there..."

И прочее, натам малко ми се мержелее вече :) Обаче бях вулгарно зарибен, когато го даваха, още ме е яд, че си го изтрих, имах го цялото...

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Jun 30, 2004 7:02 pm

Айде сега, и аз имах нервата да гледам целия Лекс, докът го въртяха по пазарджишкия кабел, даже гледах и повторенията. Обаче последните серии (след като видяха сметката на едната вселена) в общи линии се отказах да ги гледам, тогава хептен забози работата. Иначе точно това е в пъти по добро от всякакви изпълнения от тази сфера - разните там Вавилони, Стар треци, и Фарскеипове (като повечето от тях даже съм ги гледал, Фарскапе даже ме кефеше до едно време, преди сериите да станат сапунка от типа на Дързост & Красота - значи докато Чи аяна и онзи кафявия едва не се ебяха пред камерата, Краитън и Ерън седяха и само се обясняваха), защото е толкова аматьорски направен, и имаше такава интересна идея в първите "онези 4" епизода, та чак кефеше.
А да - и Фарскапе според мен е всичко друго, но не и сериал със голям budget. Или поне кат са били заделили толкоз бюджет за ужасно изгелйдащи кукли, грим, боя и други подобни, да бяха бутнали и някол зелен гущер вповече за ефекти.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 30, 2004 8:03 pm

Е не, те тия серии, за които говориш, на Лекс, са допълнително правени после и са боза.

celibat
Merchant

Post by celibat » Wed Jun 30, 2004 11:54 pm

Слагам Стартрек и Вавилон-а много над Лекс.
Между другото има ли представа някой от вас дали има и други серии от Вавилон, освен тези, които ги даваха по българската телевизия?
"Не знам дали се пропих, защото жена ми ме напусна, или жена ми ме напусна, защото се пропих",
Ben,
Leaving Las Vegas

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jul 01, 2004 11:35 am

Ми още няколко сезона само.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Fri Jul 02, 2004 12:21 pm

Рол, мисля че е време да отскочиш до аптеката за едно лекс-отанче. :P
:shark:
Feel the summer!