Transformers: Revenge of the Fallen!!!!

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jun 22, 2009 6:17 pm

Trip wrote:Да де, ама как точно са ти забавни?! Щото аз не мога да си го представя даже.
Ами недей. Не ми се описва как нещо ми е забавно. Все едно да анализирам виц. От мен по темата - толкова.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Trip
Moderator

Post by Trip » Mon Jun 22, 2009 6:18 pm

Хм, аз наистина бях любопитен...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Jun 22, 2009 7:12 pm

А и на мен Бей ми е сладко забавен често. Напомня ми за един братовчед дето е на 14 и все като ми разказва някой филм (който винаги е екшън) се вживява в него и го разиграва пред мен. И колкото и да говори несвързано, винаги ме умилява.

Инак, рандъм мисли по темата:

-Филмът за тази година, който най-често ме накара да си задавам въпроса "Защо?".
-За тазгодишните летни хитове, фирма за производство на парашути трябва да е давала бая пари...първо Ангели и Демони, сега тук
-Снимките на пирамидите в Египет и на разни известни места в Йордания...и НИТО ЕДИН турист около тях! Нито един!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Аз като съм ходила, кво -сезона ли съм нацелила?!
-Двойката латиноси от Лоши Момчета преродена тук под формата на колички-близнаци...втф!
-Най-кошмарният кадър във филм за последните 10 години, който ще ме преследва в най-лошите ми кошмари (
Spoiler: show
близък план върху слиповете на Джон Търтуро върху него за няколко безкрайни секунди
)

Като се сетя за още ше добавям...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Trip
Moderator

Post by Trip » Mon Jun 22, 2009 7:16 pm

А, да, слиповете, факт. Беше ужасно.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Jun 22, 2009 10:57 pm

В момента обаче ме преследват кадри на забавен каданс на пружиниращия бюст на Фокс... :shock: Кой знае кви кошмари може да докара на човек тоя филм ако го гледа след полунощ...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 22, 2009 11:01 pm

Бе мен пружиниращият бюст на Меган Фокс не бих казал, че баш кошмари ми носи, ма беше малко смешен в самата сцена :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Jun 22, 2009 11:05 pm

Е то беше...толкова желе-сто като изказ...че тя сякаш идеше от друга планета... :neutral: Да не говорим, че момичето будеше умиление с мен с целия силикон в устните дето й го бяха турили и й беше мъчно понякога да говори.

А който отгатне, защо тя носи лилаво букетче на сбогуването си със Сам, печели вечеря на свещи с мен!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 22, 2009 11:06 pm

Да, точно джуките бяха неистово смешни в оная сцена.

Раздуй за букетчето.
And you can't dance with a devil on your back...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Jun 22, 2009 11:08 pm

Е, чакам първо наддавания. А и открих с шок и ужас, че една от сцените в трейлъра я нямаше!!!! Защо са ми спестили ОЩЕ от този филм? В потрес съм. Пълен.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jun 23, 2009 1:20 am

Тони, само не ми казвай, че ще вземе да се окаже нещо, свързано с датата 25 май, с една революция, с една китка люляк на ревера, с едно твърдо сварено яйце...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Tue Jun 23, 2009 11:00 am

аз залагам на 14ти септември, турнир по шах, два мармота и една кана айрян

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed Jun 24, 2009 9:26 pm

Няма печеливши дотук, но вероятно трябва да се види, за да се конотира! :lol:

Ениуей, днес си спомних, че архе-злодеят ми мязаше ужасяващо на мамата от Пришълците... :neutral:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Jun 24, 2009 11:18 pm

Определено филма ми хареса най-вече,защото беше по-дълъг,имаше повече и по-яки Трансформъри,различаваше се кой кой при екшъна,имаше повече циците на Меган Фокс,по-малко мазния Тайрийз,родителите не бяха толкова досадни,хуморът тип Хауърд и Кумар беше по-малко и по-смешен,и тая новата мацка и тя беше яка и май беше тва.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jun 30, 2009 1:47 am

Мдамммм, току-що гледах Кунг-Фу Панда с тенекета и рейл-гън. Най-идиотското е, че през голяма част от времето всъщност ми беше едно такова забавно, смешно - макар че имаше и доста дълги периоди от време, през които чаках да почне пак смешното.

Тия суеци... тия двайсетметрови роботи... дето можеха да летят, да се телепортират и да си играят със звездите... се млатеха с мечове и си правеха класически улично-бойни подсечки. Не'ам думи просто.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 30, 2009 3:15 am

Доближаваше се до забавен все пак :). 2-3 лафа и битките се скиваха. Кво повече :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”