Ами недей. Не ми се описва как нещо ми е забавно. Все едно да анализирам виц. От мен по темата - толкова.Trip wrote:Да де, ама как точно са ти забавни?! Щото аз не мога да си го представя даже.
Transformers: Revenge of the Fallen!!!!
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
А и на мен Бей ми е сладко забавен често. Напомня ми за един братовчед дето е на 14 и все като ми разказва някой филм (който винаги е екшън) се вживява в него и го разиграва пред мен. И колкото и да говори несвързано, винаги ме умилява.
Инак, рандъм мисли по темата:
-Филмът за тази година, който най-често ме накара да си задавам въпроса "Защо?".
-За тазгодишните летни хитове, фирма за производство на парашути трябва да е давала бая пари...първо Ангели и Демони, сега тук
-Снимките на пирамидите в Египет и на разни известни места в Йордания...и НИТО ЕДИН турист около тях! Нито един!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Аз като съм ходила, кво -сезона ли съм нацелила?!
-Двойката латиноси от Лоши Момчета преродена тук под формата на колички-близнаци...втф!
-Най-кошмарният кадър във филм за последните 10 години, който ще ме преследва в най-лошите ми кошмари (
Като се сетя за още ше добавям...
Инак, рандъм мисли по темата:
-Филмът за тази година, който най-често ме накара да си задавам въпроса "Защо?".
-За тазгодишните летни хитове, фирма за производство на парашути трябва да е давала бая пари...първо Ангели и Демони, сега тук
-Снимките на пирамидите в Египет и на разни известни места в Йордания...и НИТО ЕДИН турист около тях! Нито един!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Аз като съм ходила, кво -сезона ли съм нацелила?!
-Двойката латиноси от Лоши Момчета преродена тук под формата на колички-близнаци...втф!
-Най-кошмарният кадър във филм за последните 10 години, който ще ме преследва в най-лошите ми кошмари (
- Spoiler: show
Като се сетя за още ше добавям...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
В момента обаче ме преследват кадри на забавен каданс на пружиниращия бюст на Фокс...
Кой знае кви кошмари може да докара на човек тоя филм ако го гледа след полунощ...

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Е то беше...толкова желе-сто като изказ...че тя сякаш идеше от друга планета...
Да не говорим, че момичето будеше умиление с мен с целия силикон в устните дето й го бяха турили и й беше мъчно понякога да говори.
А който отгатне, защо тя носи лилаво букетче на сбогуването си със Сам, печели вечеря на свещи с мен!

А който отгатне, защо тя носи лилаво букетче на сбогуването си със Сам, печели вечеря на свещи с мен!
Е, чакам първо наддавания. А и открих с шок и ужас, че една от сцените в трейлъра я нямаше!!!! Защо са ми спестили ОЩЕ от този филм? В потрес съм. Пълен.
- pnv_Creator
- Misting
Няма печеливши дотук, но вероятно трябва да се види, за да се конотира!
Ениуей, днес си спомних, че архе-злодеят ми мязаше ужасяващо на мамата от Пришълците...

Ениуей, днес си спомних, че архе-злодеят ми мязаше ужасяващо на мамата от Пришълците...

- Gunslinger
- Warmage
Определено филма ми хареса най-вече,защото беше по-дълъг,имаше повече и по-яки Трансформъри,различаваше се кой кой при екшъна,имаше повече циците на Меган Фокс,по-малко мазния Тайрийз,родителите не бяха толкова досадни,хуморът тип Хауърд и Кумар беше по-малко и по-смешен,и тая новата мацка и тя беше яка и май беше тва.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдамммм, току-що гледах Кунг-Фу Панда с тенекета и рейл-гън. Най-идиотското е, че през голяма част от времето всъщност ми беше едно такова забавно, смешно - макар че имаше и доста дълги периоди от време, през които чаках да почне пак смешното.
Тия суеци... тия двайсетметрови роботи... дето можеха да летят, да се телепортират и да си играят със звездите... се млатеха с мечове и си правеха класически улично-бойни подсечки. Не'ам думи просто.
Тия суеци... тия двайсетметрови роботи... дето можеха да летят, да се телепортират и да си играят със звездите... се млатеха с мечове и си правеха класически улично-бойни подсечки. Не'ам думи просто.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Доближаваше се до забавен все пак
. 2-3 лафа и битките се скиваха. Кво повече 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”