Е така де, затова казах че "ще" и цъкнах първото, при все че за целта ще трябва да си разходя дирника до Младост където все още ми е адресната. И ще гласувам само и единствено за да направя нещо напреки ДПС и БСП и всеки червен долен пенсионер, който живее в миналия век (баба ми няма да излиза от вкъщи в него ден, под ключ ще я държа), което не променя факта, че нито един от останалите не си заслужава усилието....thunder wrote: Попе - една от основните причини да гласувам е точно за да не ми отиде гласа за партиите с твърд електорат... Един глас уж няма значение, ама докато хората мислеха така глей какви хора има в парламента.
Иначе и аз не вярвам в "по-малкото зло", нито вярвам, че си заслужава разкарването до младост, нито че има значение, а и в съседното у-ще да ми беше урната пак не вярвам, че си струва усилието.... обаче някак вътрешно ме гложди възможността да оставя мангали, кърджалийци и, с извинение, хора които залязват и живеят с отдавна насадени и вече увяхнвали разбирания, да избират тоя, дето ще ме клати през следващите няколко години....
БОЙКО БОРИСОВ НА ВЛАСТ!
сори, не се сдържах