Мдаа, комбинация от най-големите страхове на американците - извънземни комунистически нашественици!

Moderator: Moridin
Хех... Братята хамериканоси упорито се опитват да ни измъкнат правото да се наричаме Абсурдистан.17-годишната дъщеря на Сара Пейлин е бременна
02 септември 2008 / News.dir.bg
Бристъл, 17-годишната дъщеря на кандидатката на Републиканската партия за вицепрезидент на САЩ Сара Пейлин е бременна, съобщиха Пейлин и съпругът й, цитирани от Асошиейтед прес.
Бристъл ще роди детето и ще се омъжи за неговия баща. Родителите й казаха, че са горди с нейното решение и още повече, че ще станат баба и дядо. Предизборният екип на кандидата на републиканците за президент Джон Маккейн и семейство Пейлин помолиха медиите да зачитат правото на личен живот на младата двойка.
Четиридесет и четири годишната губернаторка на Аляска Сара Петън е омъжена за ескимос и има 5 деца. Тя е известна с изключително състезателния си дух още от гимназията, когато съучениците й я наричали Сара Баракудата заради подчертано нападателния стил, с който тя играела в училищния баскетболен отбор. Макар и млада, Пейлин има много интензивен личен живот извън политиката - тя е член на Националната асоциация на притежателите на карабини, страстен ловец, кара сноумобил и има хидроплан. Губернаторката на най-младия американски щат е завършила журналистика. Сара Пейлин е против абортите и хомосексуалните бракове, но в същото време не приема дискриминацията на гей двойките.
No comment просто.Същевременно човекът, който има най-големи шансове да стане лидер на това начинание – Бойко Борисов, кмет на София към момента, в едно интервю в предишния брой на списание „Макс” посочва като политически лидери, защото той никога не е формулирал експлицитно идеология или ценност, и аз се опитвах да видя, аджеба, кой са му моделите, кои са му образците. И там познайте кои се появяват.
Водещ: Не съм чел интервюто.
Харалан Александров: Много си струва да се прочете. Впечатляващ текст. Освен, разбира се, че се хвали на дълго и на широко с успехите си и обяснява как правителството не се справя, което не е ново за нас...
Водещ: И вашето интервю вчера не беше за подценяване.
Харалан Александров: Не беше. Но да се върнем на интервюто на Борисов, защото това е много интересно. Този човек, аз се отнасям много сериозно към неговата заявка и на тази група, затова съм и разтревожен честно казано. Казва, че Ангела Меркел е един от идеалите му, Чърчил, Аденауер, Путин, който е направил Русия велика, след което следват Сталин, Хитлер и Мао. Как той успява да събере в едно Аденауер, Чърчил, Меркел, Путин, който е по средата, и трима масови убийци, аз не знам. Как това се връзва с идеята за правата на човека?
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests