Месечино, землjо македонска...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Jun 12, 2008 12:48 pm

Много ме кефи последния ред от описанието на клипчето от YouTube:

You are not Greeks or Macedonians!You are Bulgarians!Join Bulgaria now before Albania attacks you!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This signature is not yet rated

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jun 12, 2008 12:58 pm

Велико е. :rofl: :rofl:

Как се изкушавам да си го сложа в подписа само! :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Ludmila76
Adept

Post by Ludmila76 » Thu Jun 12, 2008 2:42 pm

Много са жалки с тоя посвеместен Б-комплекс. Преди няколко месеца минавах оттам и си взех един вестник е така на майтап. Вътре имаше на всяка страница конспиративни теории и новини свързани с България и "бугарското разузнаване". Голем смех. Ако човек има излишни нерви и реши да ги обори с исторически доводи последния им бастион е "вас криво ви учат...". В Струмица в една дискотека като ме питаха "отде сме" им викам че сме от столицата - направо им разалих вечерта на швалерашите.
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jun 12, 2008 2:55 pm

Добре си ги нахранила. :mrgreen: Ако беше момче можеха и да ти скочат сигурно. :?

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Jun 12, 2008 3:01 pm

А почти всички македонци, които познавам са готини, ама....
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jun 12, 2008 3:02 pm

И аз така. Даже другата седмица ще ходя пак до Скопие. :wink:

Ludmila76
Adept

Post by Ludmila76 » Thu Jun 12, 2008 3:45 pm

JaimeLannister wrote:А почти всички македонци, които познавам са готини, ама....
няма спор-но им е отровена психиката. По-младите са пичове, особено тези завършили в България (хич не са малко).
Но си давам сметка че както на мен когато бях малка са ми набивали в главата за турските зверства, така и на тях са им набивали за "бугарските фашисти" и за величието на македонската нация. Трябва да им призная, че са добре подковани с измислените си доказателства - всеки македонец си знае там едни 10-12 довода от типа на "ово е факт, че Греция не признава мекедонската дръжава защото трява да ни върне беломорска Тракия според договора от 1918" и т.н. Донякъде ги съжалявам, защото докато разтягат локуми за собственото си величие държавата им се изплъзва от контрол. Разправяха ми че има доста села по косовската граница където полицията не смее да ходи.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Jun 12, 2008 3:47 pm

Опасни са македонците, ей. На един форум, който посещавам, няма по-големи националисти от тях, нищо че 70% от пишещите там македонци живеят я в Канада, я в Австралия, я в САЩ. Но пък всичко разбират от история и политика на Балканите и особено от историята на Александър Македонски. Такова промиване на мозъците и на Гьобелс трудно би удало...Толкова пъти ги питах как може Самуил да е македонец, а неговият противник Василий Втори да е прочут като Българоубиец, така и веднъж не ми отговориха. :lol:
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Ludmila76
Adept

Post by Ludmila76 » Thu Jun 12, 2008 4:28 pm

ами как ще ти отговорят - ти си татарин, а техните предци са долетели от далечна планета, цивилизовали са елините, построили са пирамидите (вкл. в Южна Америка), Китайската стена, написали са Кама Сутра и са изобретили канализацията...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jun 12, 2008 6:11 pm

На курса в Любляна един от косоварите ме хвана и каза "Остави я тази Македония, няма такова нещо, тя 60% албанска и 40% българска.". Ся, аз честно казано нямам някакви притежателни желания към Македония - станали са друга държава, това е положението. Обаче да се фалшифицира историята...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Jun 12, 2008 6:34 pm

Много интересен блог на момче - битолчанче. С гадни азиатски кавъри на автентичен македонски фолклор някъде по средата (Йовано, Йованке...)
http://lozarivinari.blogspot.com/

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 12, 2008 6:53 pm

Аз пък честно не съм срещал читав македонец. Особено учещите тук студенти винаги са връх на мързела, скатаването и купонджийството, което както и да го гледаме, е доста тъпа комбинация. Плюс показното женкарство, което като е космато и мургаво, ми иде малко гнусно. И това ви го казва човек, в чиято специалност има КИПЪРЦИ, все пак!
And you can't dance with a devil on your back...

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Jun 12, 2008 7:56 pm

Абе те до Битола са що-годе читави, но оттам до Скопие такъв doublethink ги гони, че няма накъде. Преди 12 г. работех офис-мениджър на МФЧКЧП, и отиваме да им учредим офис в Скопие. С 20 тира хуманитарна помощ от БЧК - брашно главно, много я бяха закъсали горките, пълно с бежанци от войната в Босна. (Бошнаците бтв си говореха чист български :) ) За 2 дни го изучиф македонскиот, и се справих добре де, та от Федерацията ми предложиха да им стана "делегат". Добра оферта, 3 бона в зелено на месец + платен хотел и дневни по 30 гущера, ставаше като за инфлацията :wink: Председателот на Македонскиот Црвен Кръст се съгласи, но после ми отказаха. Официалното обяснение беше, че ще им застраша националната сигурност, защото съм българин :roll:
Бтв от горния ми пост, парчето на Слави Трифонов е най-доброто, което са правили с Куку Бенд и съм склонен заради него да му простя всички други простотии
:)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jun 12, 2008 9:07 pm

Roland wrote:Аз пък честно не съм срещал читав македонец. Особено учещите тук студенти винаги са връх на мързела, скатаването и купонджийството, което както и да го гледаме, е доста тъпа комбинация. Плюс показното женкарство, което като е космато и мургаво, ми иде малко гнусно. И това ви го казва човек, в чиято специалност има КИПЪРЦИ, все пак!
Мен ме завлякоха със стотина лева и ми откраднаха една маса. :? Македонци, тва.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jun 12, 2008 9:28 pm

Interpreter wrote:Много интересен блог на момче - битолчанче. С гадни азиатски кавъри на автентичен македонски фолклор някъде по средата (Йовано, Йованке...)
http://lozarivinari.blogspot.com/
:shock: :shock: Mama, porrr!! :shock:

Доста хард-кор преживяване е четенто из тоя блог!! :shock: Но ще гледам да се сложа в крак с информацията, че не съм много информирана, и много отдавна!! :?
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!