You are not Greeks or Macedonians!You are Bulgarians!Join Bulgaria now before Albania attacks you!

Moderator: Moridin
няма спор-но им е отровена психиката. По-младите са пичове, особено тези завършили в България (хич не са малко).JaimeLannister wrote:А почти всички македонци, които познавам са готини, ама....
Мен ме завлякоха със стотина лева и ми откраднаха една маса.Roland wrote:Аз пък честно не съм срещал читав македонец. Особено учещите тук студенти винаги са връх на мързела, скатаването и купонджийството, което както и да го гледаме, е доста тъпа комбинация. Плюс показното женкарство, което като е космато и мургаво, ми иде малко гнусно. И това ви го казва човек, в чиято специалност има КИПЪРЦИ, все пак!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Interpreter wrote:Много интересен блог на момче - битолчанче. С гадни азиатски кавъри на автентичен македонски фолклор някъде по средата (Йовано, Йованке...)
http://lozarivinari.blogspot.com/
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests