Кунг-Фу Панда
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- tigermaster
- Elder God
Култов откъс. Сам че никой българин не може да озвучи Джеки Чан подобаващо. Е, ще видим...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Явно наистина много и яки трейлъри са ви наблъскали преди Индито.
Врътката е, че трейлърите се озвучават на бг доста преди филма - и често от различни актьори. Общото ми очакване е филмът винаги да е доста по-качествено озвучен от трейлъра си.

Врътката е, че трейлърите се озвучават на бг доста преди филма - и често от различни актьори. Общото ми очакване е филмът винаги да е доста по-качествено озвучен от трейлъра си.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тоя филм ме побърква дори на ниво скрийншотс & стилс.
Разцъкайте: http://movies.yahoo.com/summer-movies/K ... s/272/8135

Last edited by shayhiri on Thu Jun 05, 2008 9:06 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Btw, не зная какво наричаш оскаров, но след като гледах Пандата, според мен е по-добър от Шрек. Не говоря за третияMuad_Dib wrote:Да, знам, че сюжетът няма да е оскаров, ама все пак...

В момента се работи по сценариите за няколко продължения, което очевидно показва, че Дриймуъркс гледат на това като на следващия голям анимационен сикуел

VMITW!
Ех тва от кога го чакам
Ше се гледааааа
Сайтеца им е гениален също. Обаче след тоя каст от гласове един дублажец ше му разкаже играта.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”