Да съм тръгнал да ви бия на Меджика?
  Да съм тръгнал да ви бия на Меджика?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Ма тъй като се очертава да го гледам три пъти, спокойно ше го вкарам понеделник на груповата - че и още веднъж-дваж после.
 Ма тъй като се очертава да го гледам три пъти, спокойно ше го вкарам понеделник на груповата - че и още веднъж-дваж после.passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Нямах тва предвид. Естествено, че мога да чакам - колкото и за квото се налага - ма в случая наистина никва нужда няма. Най-малкото, на мен точно вторият път при хубавите зрелищни филми ми влиза най-яко, доказан факт. Първия ми е малко нервно заради очакванията.
 Нямах тва предвид. Естествено, че мога да чакам - колкото и за квото се налага - ма в случая наистина никва нужда няма. Най-малкото, на мен точно вторият път при хубавите зрелищни филми ми влиза най-яко, доказан факт. Първия ми е малко нервно заради очакванията. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
 Ей го дей другият понеделник.
 Ей го дей другият понеделник.
 Съмнявам се, че би имал същия ефект на компа. Даже ще го гледам повторно на кино.
 Съмнявам се, че би имал същия ефект на компа. Даже ще го гледам повторно на кино. и цела джунгла луди животни, сред които изпъкват рускоезичният зъбат лешояд с театрални маниери, кенгурската мисиз Кармъди от Мглата, заглавният слон и една малка жълта овца-идиот.
  и цела джунгла луди животни, сред които изпъкват рускоезичният зъбат лешояд с театрални маниери, кенгурската мисиз Кармъди от Мглата, заглавният слон и една малка жълта овца-идиот.passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
 Алекс - а и другите, които от време на време се оплакват от такива неща - един съвет, който лично на мен ми е спасявал десетки писания през последните десетина години.  Когато знаеш, че започваш да пишеш нещо по-дълго, не се опитвай да го пишеш направо в браузъра - пусни един текстов редактор (под Windows един съвсем обикновен Notepad върши просто прекрасна работа), напиши си там текста, записвай от време на време, за да се предпазиш от спиране на тока или нещо такова, и накрая, когато си готов, правиш един простичък copy/paste във браузъра и тогава се опитваш да го post-неш.
  Алекс - а и другите, които от време на време се оплакват от такива неща - един съвет, който лично на мен ми е спасявал десетки писания през последните десетина години.  Когато знаеш, че започваш да пишеш нещо по-дълго, не се опитвай да го пишеш направо в браузъра - пусни един текстов редактор (под Windows един съвсем обикновен Notepad върши просто прекрасна работа), напиши си там текста, записвай от време на време, за да се предпазиш от спиране на тока или нещо такова, и накрая, когато си готов, правиш един простичък copy/paste във браузъра и тогава се опитваш да го post-неш.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests