Честит празник на всички дами!
Moderator: Moridin
Честито, дами. Морви не се нерви, винаги ще има подобни *censored* изказвания.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- JaimeLannister
- Forsaken
Честито на всички, които се чувстват жени!
Празникът бтв не е комунистически, а е интернационален, но в България се празнува с повече размах, заради комунизма.
Иначе аз лично ще почна да го празнувам, когато въведат ден на мъжа. Иначе не е справедливо.
На запад бтв има ден на майката и ден на бащата. Това е по-смислено някак.

Празникът бтв не е комунистически, а е интернационален, но в България се празнува с повече размах, заради комунизма.
Иначе аз лично ще почна да го празнувам, когато въведат ден на мъжа. Иначе не е справедливо.
Според мен ВСЕКИ ден трябва да се държим с жените както днес. А не само един от 365-те дни, а останалите - юруш през просото. Затва и не уважавам особено празника. Виждам го като сериозна прецаквация.
Но ето ви по едно цвете, щото всяка жена, все пак, му се кефи.

- Spoiler: show
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Подписвам се под всяка дума.Amelia wrote:Честито на всички, които се чувстват жени!![]()

Алекс - доживях да съм съгласен с всяка една дума от твой пост.

Според мен ВСЕКИ ден трябва да се държим с жените както днес. А не само един от 365-те дни, а останалите - юруш през просото. Затва и не уважавам особено празника. Виждам го като сериозна прецаквация.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- RRSunknown
- Elder God
Честито на всички носители на стандартен чифт Х-хромозоми.
А на тези, на които им липсва празник на мъжа, да се вдигнат да живеят в Русия. Там си имат такъв.
А на тези, на които им липсва празник на мъжа, да се вдигнат да живеят в Русия. Там си имат такъв.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- The Dragon
- Elder God