Да, след необходимото и спестяващо ми време и усилия обяснение на Клио (данке за което ;)) да си доизкажа мисълта, че има ли го привличането, то, да, пречи на приятелството, такова, каквото аз го разбирам. Напрежението, за което стана дума по-надолу, много често не може да се пренебрегне, друг път пък липсва желание да се пренебрегне. Не съм казал, че не може да сте си близки, да сте приятели и т.н., но чисто приятелство без сексуални примеси няма пък да се съглася, че е възможно.
А дори и без любов, сексуалното привличане също е, както Рол се изрази, бариера, но... не го прави втора категория.. просто различно...
Ся, по отношение на любовта няма кво да обяснявам, любовта има допирни точки с приятелството, но не е чисто приятелство и има ли я, вече не говорим за приятелство. Повторение на думата "приятелство" повече от необходимото? Никога :Р Ениуей, противоречиш си сам, Мор. Ако е бариера, дори да не го прави втора категория, го прави по-непълноценно. С всяка бариера е така, независимо какви са половете, но при различните такива тази просто е не избежна. Що се отнася до различното, тва се разбира по дефаулт, самата разнополовост вече го прави такова. За светогледите писах в другата тема.
And you can't dance with a devil on your back...