feeling...
Moderator: Moridin
Аз по принцип почти винаги сдържам отрицателните си емоции. Знам, че ен е особено правилно, но не обичам да натоварвам приятелите си с тях. Освен това никой не чувствам от тях не чувствам като достатъчно близък за това. Иначе за положителните винаги съм си ги изразявал съвсем свободноо и открито.
Разбира се, имайки брат близнак, моя случай е малко по-специален. С него даже не се налага много да споделям подобни неща, защото си се разбираме без думи през повечето време. Това донякъде създава затруднения в общуването с други хора, но това е друга тема. Но пък дори и от него имам някои тайни. Просто така ми е по-добре.
Разбира се, имайки брат близнак, моя случай е малко по-специален. С него даже не се налага много да споделям подобни неща, защото си се разбираме без думи през повечето време. Това донякъде създава затруднения в общуването с други хора, но това е друга тема. Но пък дори и от него имам някои тайни. Просто така ми е по-добре.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- Jaar
- Mistborn
Преди да се довериш на някого, трябва да го прецениш, обаче. Така че и умението за преценка на отсрещния е важно. 

Last edited by Jaar on Tue May 11, 2004 10:12 pm, edited 1 time in total.
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
Донякъде е така. Въпросът е, че ако веднъж си преценил и допуснал някого за приятел, вероятно е добре и да можеш да му се довериш. А трябва и да можеш да вярваш в собствената си преценка. И да не се страхуваш толкова от последиците - страхът е най-големият проблем, мисля. Търсим си различни оправдания за него.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Well, as far as being together in misery makes you happy. Не че мен не ме всъщност, споделянето, не - съпреживяването на болката често е позитивно усещане, при това и от двете страни.Понякога и на мен ми се струва, че само натоварвам приятелите си, но после и те го правят. Така че всички са щастливи и доволни, нали така?
Мор, на теб думичките може да са ти безсмислени, но за мен има случаи, когато и "трябва" и "за кеф" са валидни, при това с доста голяма сила. Всичко е до скапаната индивидуална преценка естествено, ма пък да спамим излишно, за да го уточняваме... минали да я бяхме тая фаза вече, а? ;р
And you can't dance with a devil on your back...
епа всички сме у един гьол братя и сестри. И аз мрънкам и те ми мрънкат. Тhe lаw of conservation of mryn. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Lubimetz13
- Mistborn
Пък аз не мрънкам. Защо? Щото мрънкането ме нерви, и то качествено. Хората, овладели висшата математика и чистата канализация, замерващи се със свръхбързи комуникации, ядрени бомби и микровълнови печки, правещи прогнози за времето, расата, която смята за обиден факта, че произлиза от маймуните, все още смята контрола над тялото, отделно от разума, за нещо, по-сложно от ракетното инжинерство. И защо им е да се самоусъвършенстват, щом си имат MTV? Те не го и правят, всъщност. А аз не знам защо, но колкото и да се опитвам, не мога да се развълнувам достатъчно, че другите да го разберат. Затова и си създават погрешното впечатление за "студенокръвие" - със собствените си нежни ушички съм се уверявал в това. Но! Не се притеснявайте - вашият любимец не се предава, щото "и сам воинът е воин" и упорито и гадно продължава да практикува самотно забраненото изкуство на самоконтрола. Обаче, с плача нещата не стоят така - според мен човек никога не трябва да се сдържа, ако му се плаче - това си е нещо естествено и е едно от малкото естествени неща, които не са срамни...
Хм, честно казно всички ми се виждате много прави, дори, когато си противоречите... мъка, мъка:Р Знам ли, вероятно всичко се свежда до преценка на ситуацията, обаче аз винаги имам чуството, че съм объркала това с преценките...
Бтв, за плача, аз май просто не мога да плача пред други хора... е, освен ако не ми се е събирало твърде дълго, без да успея да си го излея насаме, но това са единични случаи (не че при последния не стъписах горкото момиче, на чието рамо внезапно се разплаках, но карай...). Просто дори вътрешно да рева с пълно гърло, ми е условен рефлекс да не ми потичат сълзи. А от друга страна и аз не мисля, че да можеш да плачеш е нещо лошо, дори напротив( с мярка, разбира се). Дори за мъжете, всъщност особено за тях.
Бтв, за плача, аз май просто не мога да плача пред други хора... е, освен ако не ми се е събирало твърде дълго, без да успея да си го излея насаме, но това са единични случаи (не че при последния не стъписах горкото момиче, на чието рамо внезапно се разплаках, но карай...). Просто дори вътрешно да рева с пълно гърло, ми е условен рефлекс да не ми потичат сълзи. А от друга страна и аз не мисля, че да можеш да плачеш е нещо лошо, дори напротив( с мярка, разбира се). Дори за мъжете, всъщност особено за тях.
Last edited by Morwen on Tue May 11, 2004 9:12 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
абе правичката да си кажа и аз така бех, ма отскоро почнах да им мрънкам на автоматична, че да спрат да ме питат що аджеба зяпам отчуждено и студено и кво ми е. Ми кво ми е, боли ме мене за ежедневието на околните. Самоконтрол грънци. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”